Υγειονομική βόμβα στην Ηγουμενίτσα; (+ΦΩΤΟ) Φυτοφάρμακα παρατημένα και πεταμένα δίπλα από τα γραφεία ΤΟΕΒ Κεστρίνης

Υγειονομική βόμβα στην Ηγουμενίτσα;  (+ΦΩΤΟ)
Φυτοφάρμακα παρατημένα και πεταμένα δίπλα από τα γραφεία ΤΟΕΒ Κεστρίνης



Κακή διαχείριση φυτοφαρμάκων σε περίπτωση δημόσιας περιουσίας ή καταπάτηση δημόσιας περιουσίας για παράνομη αποθήκευση επικίνδυνων υλικών.

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτά τα οποία είδαν τα μάτια μας σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του e-igoumenitsa.gr


 
Συγκεκριμένα δίπλα από τα γραφεία περιβαλλοντολόγων που έχουν σχέση με ορνιθολογία και τα γραφεία ΤΟΕΒ Κεστρίνης υπάρχουν στοιβαγμένα έξω στο parking βαρέλια με φυτοφάρμακο DACUS BAIT 100 χρονολογίας 2014 .

Αντίστοιχα , όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, βαρέλια DACUS BAIT 100 χρονολογίας 2000 και άλλα πολλά φυτοφάρμακα, είναι πεταμένα μέσα σε διπλανό κτήριο το οποίο δεν ξέρουμε που ανήκει . Η Δυσωδία δε έξω από το κτήριο σύμφωνα πάντα με τον αναγνώστη είναι απερίγραπτη. 



Να τονίσουμε ότι μετά από ερευνά που κάναμε στο Internet και συγκεκριμένα από πληροφορίες που πήραμε από την ιστοσελίδα http://www.evyp.gr το DACUS BAIT 100 ΠΡΈΠΕΙ να αποθηκεύεται σε μέρος δροσερό, ξηρό και καλά αεριζόμενο, μακριά από εστίες θέρμανσης, φλόγες ή ηλιακό φως και στην αρχική ερμητικά κλειστή συσκευασία του. Στις συνθήκες αυτές παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες περίπου ένα μήνα πριν. Ίσως να τα έχουν μαζέψει και καθαρίσει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αν όχι κάλο θα ήταν οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν για αυτήν την τραγική εικόνα / κατάσταση. 
 
 
Δείτε περισσότερα εδω: e-igoumenitsa.gr
Υγειονομική βόμβα στην Ηγουμενίτσα; (+ΦΩΤΟ) Φυτοφάρμακα παρατημένα και πεταμένα δίπλα από τα γραφεία ΤΟΕΒ Κεστρίνης Υγειονομική βόμβα στην Ηγουμενίτσα;  (+ΦΩΤΟ) Φυτοφάρμακα παρατημένα και πεταμένα δίπλα από τα γραφεία ΤΟΕΒ Κεστρίνης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.