Ο υπό σύσταση "ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ" διοργανώνει την Κυριακή, την πρώτη πορεία γνωριμίας στο κάστρο της Κιάφας στο Σούλι.

Ο υπό σύσταση "ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ" διοργανώνει την Κυριακή, την πρώτη πορεία γνωριμίας στο κάστρο της Κιάφας στο Σούλι.



Γλυκή – Σκάλα Τζαβέλαινας – Κάστρο Κιάφα
(Βαθμός Δυσκολίας: 2* )
Ώρες πορείας: 3 ώρες
Αρχηγός Πορείας: Δημήτριος Παπαϊωάννου

Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου.

Συνιστώμενος εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκι, ζευγάρι μπατόν, φαρμακείο,
+Απαραίτητος εξοπλισμός σακίδιο ημέρας, ατομικό αντιανεμικό-αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή καθώς και δεύτερη αλλαξιά ρούχων.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 22/05, τηρείται αριθμητική σειρά προτεραιότητας, θα γίνονται στο προσωρινό χώρο του Ε.Ο.Σ. Ηγουμενίτσας, στην παλιά μαθητική εστία δεξιά Πτέρυγα Β’ όροφος τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και ώρες 19-21:00 ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6979220719 Σπύρος, 6984133900 Άρης.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Αυστηρώς 08:00 π.μ.
από το Πάνθεον με λεωφορείο

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 7€
Ο υπό σύσταση "ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ" διοργανώνει την Κυριακή, την πρώτη πορεία γνωριμίας στο κάστρο της Κιάφας στο Σούλι.  Ο υπό σύσταση "ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ" διοργανώνει την Κυριακή, την πρώτη πορεία γνωριμίας στο κάστρο της Κιάφας στο Σούλι. Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.