Ηγουμενίτσα: Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι συνεχίζεται με ένα τετραήμερο live party, 4-7 Ιουνίου, στο Belvedere!

Ηγουμενίτσα: Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι συνεχίζεται με ένα τετραήμερο live party, 4-7 Ιουνίου, στο Belvedere!
 
 
Τέσσερα βράδια, 4 με 7 Ιουνίου, τέσσερις Ηπειρώτικες μπάντες, τέσσερις μέρες ζωντανού πάρτι! Κάθε βράδυ (και ένα… απόγευμα), μαζευόμαστε δίπλα στη πισίνα του Belvedere και ακούμε ποπ, ροκ, μπλουζ, φάνκι και ρέγγε! Το πρόγραμμα:

Πέμπτη, 4 Ιουνίου: Jukebox The Band (ελληνόφωνο ποπ-ροκ)
Οι JUKEBOX δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013 από μουσικούς με έδρα τη πόλη της Ηγουμενίτσας. Κινούμενοι ανάμεσα σε ελληνικά και ξένα ακούσματα, παντρεύουν το ροκ, τη reggae και το έντεχνο με swing και άλλα εναλλακτικά μουσικά στοιχεία.
Τους JUKEBOX αποτελούν οι Σωτήρης Λώλος στη ηλεκτρική κιθάρα, ο Περικλής Ντουμάζιος στην ακουστική κιθάρα, το μπάσο και τη φώνη και ο Δημήτρης Αντωνάκης στα κρουστά και τη φωνή, συμμετέχει Όλγα Τσίγκου.

Παρασκευή, 5 Ιουνίου: Slam In Α Jam (Soul, Funk, Ποπ)
Ότι κι αν βγει από τα μουσικά όργανα της μπάντας από τα Ιωάννινα θα είναι σίγουρα ένα πράγμα: Γκρουβαριστό! Ένα κουαρτέτο όλο ρυθμό και μπρίο. Μέλη του οι Σοφία Καμηνά – Φωνή, Βαγγέλης Πεπόνης – Κιθάρα, Θωμάς Μήτσης – Μπάσο, Γιώργος Γκοντέβας - Τύμπανα & κρουστά

Σάββατο, 6 Ιουνίου: Programmed To Rock (Rock, μουσικοθεατρικό)
Οι Programmed to Rock, τα παιδιά με τα μούσια, ταξιδεύουν για μία επετειακή εμφάνιση (για τα 5 χρόνια παρουσίας τους) στην Ηγουμενίτσα παρουσιάζοντας μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση "προγραμματισμένη" να ροκάρει τον κόσμο σας! Programmed to Rock: "The Rock Opera Show". Music, Bar Theater, Karaoke Live Band, Stand Up Comedy. Δεν χάνεται!

Κυριακή, 7 Ιουνίου: Ital Light (reggae) (απόγευμα)
Μια φορά και ένα καιρό έξι πολυφωνικοί και πολυρυθμικοί νοματαίοι από τελείως διαφορετικές μουσικές και γεωγραφικές προελεύσεις αψηφούν τη βορειοδυτική βροχή και καταχνιά των Ιωαννίνων και φέρνουν τον ήλιο με το ζόρι, αποφασίζοντας την άνοιξη του 2010 να φτιάξουν μια Roots Reggae μπάντα!
Σε μια περίοδο όπου όλα φαίνεται να έχουν χάσει την αξία τους, που κυριαρχεί ο φόβος, ο θυμός και η κατάθλιψη, οι Ital Light τραγουδάνε με όλη τη φωνή τους, ότι δεν θα παίξουμε τα επικίνδυνα παιχνίδια της σύγχρονης Βαβυλωνίας, ότι ο δρόμος που διαλέξαμε είναι τραχύς, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω και ότι η αγάπη είναι ο μοναδικός δρόμος και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν.

Belvedere: 2ο χλμ Ηγουμενίτσας- Δρέπανου. 
 
Έναρξη: 21.30 (Κυριακή, έναρξη: 16.30)

Είσοδος: 5€
Ηγουμενίτσα: Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι συνεχίζεται με ένα τετραήμερο live party, 4-7 Ιουνίου, στο Belvedere! Ηγουμενίτσα: Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι συνεχίζεται με ένα τετραήμερο live party, 4-7 Ιουνίου, στο Belvedere! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.