Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία: «Ζύγιση φορτηγών στη γεφυροπλάστιγγα Λιμένα Εσωτερικού»

Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία: «Ζύγιση φορτηγών στη γεφυροπλάστιγγα Λιμένα Εσωτερικού»


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία: «Ζύγιση φορτηγών στη γεφυροπλάστιγγα Λιμένα Εσωτερικού».

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η λειτουργία της υπηρεσίας ζύγισης φορτηγών στη γεφυροπλάστιγγα που βρίσκεται στον Λιμένα Εσωτερικού (Πορθμείο), δηλαδή η ζύγιση των φορτηγών αυτοκινήτων και η έκδοση ζυγολογίων και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Η οικονομική προσφορά των συμμετεχόντων θα αφορά τη λειτουργία της γεφυροπλάστιγγας για είκοσι (20) ώρες ημερησίως επί ένα (1) έτος (365 ημέρες) και θα είναι προσδιορισμένη ανά ημέρα.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι ένα (1) έτος αρχόμενης της ισχύος από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασής της για ακόμα ένα (1) έτος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 27 Ιουλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., οπότε πρέπει από αύριο 7 Ιουλίου έως τις 27 Ιουλίου 2015, να κατατεθούν οι προσφορές στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. (Δ/νση: Κεντρικός Επιβατικός Σταθμός - Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας - 46100 Ηγουμενίτσα).

Πληροφορίες για τους όρους καθώς και το τεύχος της διακήρυξης θα δίνονται στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες από 9:00 - 14:00 και στο τηλέφωνο : 26650 99335.
Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία: «Ζύγιση φορτηγών στη γεφυροπλάστιγγα Λιμένα Εσωτερικού» Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία: «Ζύγιση φορτηγών στη γεφυροπλάστιγγα Λιμένα Εσωτερικού» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.