ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία


Εργαζόμενες, εργαζόμενοι

Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που βρίσκεται σε εξέλιξη, και το επόμενο διάστημα θα ενταθεί, μπροστά στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας καλεί κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να μην υποχωρήσει στους εκβιασμούς, να μην κάνει πίσω από τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις του.

Η εργοδοσία ξεσάλωσε. Μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος και το κλείσιμο των τραπεζών καλούν τους εργαζόμενους:

Να αναστείλουν τα ρεπό και τις άδειές τους κυρίως στα Σούπερ Μάρκετ.

Να πάρουν υποχρεωτικά ρεπό και άδειες ή να πάρουν άδειες άνευ αποδοχών, απειλούν ότι δεν θα καταβάλουν μισθούς ή θα δώσουν ένα μικρό μέρος αυτών.

Δίνουν γραμμή τι να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι βάσει των δικών τους συμφερόντων, της εξασφάλισης της δικιάς τους κερδοφορίας.

Απειλούν ότι αν δεν συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, τα καταστήματα θα κλείσουν, θα πάρουν τα κεφάλαιά τους και θα φύγουν.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Μην τους επιτρέπεις να σε εκβιάζουν, να σε τρομοκρατούν, να σε φοβίζουν, να εντείνουν ακόμα περισσότερο την εκμετάλλευσή σου, να κλέβουν τον ιδρώτα σου.

Πρόταξετις δικές σου ανάγκες και αιτήματα. Για ό,τι συμβαίνει στο χώρο εργασίας σου αμέσως έλα σε επαφή με το κλαδικό σου σωματείο.

Δυναμώνουμε το σωματείο μας, οργανώνουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς. Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Να διασφαλιστούν στο ακέραιο οι μισθοί των εργαζομένων εδώ και τώρα.
Να διασφαλιστούν άδειες και ρεπό.
Καμία απόλυση, καμία υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών στους εργαζόμενους.


Αρκετά ματώσαμε! 
Αρκετά πληρώσαμε!
Οι ζωές μας δεν σηκώνουν άλλα μέτρα, οι ανάγκες μας δεν μπορούν να περιμένουν.
Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική τους!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ  Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες