Προς Δήμο Ηγουμενίτσας: Γιατί δεν έχουν ανεβεί ακόμα οι Γαλάζιες σημαίες;

Προς Δήμο Ηγουμενίτσας: Γιατί δεν έχουν ανεβεί ακόμα οι Γαλάζιες σημαίες;


Στις 11 Μαΐου 2015 είχαμε δημοσιεύσει άρθρο όπως θα δείτε εδώ σχετικά με τις Γαλάζιες σημαίες για τις οποίες βραβεύτηκε ο Δήμος Ηγουμενίτσας . Οι παραλίες αυτές είναι το Δρέπανο Ηγουμενίτσας και η Μέγα Άμμος.

Ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 02/06/2015 όπως θα δείτε εδώ ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας γιατί πήραν γαλάζιες σημαίες το Δρέπανο και η Μέγα άμμος μόνο, ερώτηση για την οποία δεν πήραμε καμία απάντηση, έκτος από μια αναφορά που ακούσαμε σε δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας από τον ίδιο τον Δήμαρχο ο οποίος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν πρόλαβαν μέσα στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου του 2014 να κάνουν περισσότερες αιτήσεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι πάτησαν πάνω σε υποδομές όπως του camping Ηγουμενίτσας (το οποίο διαχειρίζεται ιδιώτης) για να μπορέσουν να πάρουν Γαλάζια σημαία.

Από πληροφορίες που πήραμε από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα μας, η αποστολή των γαλάζιων σημαιών έχει γίνει.

Οπότε το ερώτημα είναι:

Γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμα οι Γαλάζιες σημαίες Δήμαρχε;
Μήπως τελικά δεν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις ;
 
Προς Δήμο Ηγουμενίτσας: Γιατί δεν έχουν ανεβεί ακόμα οι Γαλάζιες σημαίες; Προς Δήμο Ηγουμενίτσας: Γιατί δεν έχουν ανεβεί ακόμα οι Γαλάζιες σημαίες; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.