ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Η διεύθυνση, οι μαθητές και οι καθηγητές του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας ευχήθηκαν Καλό Καλοκαίρι με τρεις συνεχόμενες συναυλίες.


 
Το Σάββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τρείς εκπαιδευτικές συναυλίες στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον». Μικροί και μεγάλοι μαθητές του Ωδείου παρουσίασαν τις μουσικές τους ικανότητες στο βιολί, βιολοντσέλο, πιάνο, κιθάρα, κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλάουτο, μπουζούκι, αρμόνιο, ακορντεόν, παραδοσιακό κλαρίνο, ντραμς, φωνητική, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα και ξεδίπλωσαν το μουσικό τους ταλέντο παρουσιάζοντας στο φιλόμουσο κοινό που βρέθηκε εκεί δείγμα από τις μουσικές γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε. Μαθητές, είτε ατομικά, είτε συμμετέχοντας σε σύνολα παρουσίασαν στο κοινό όλα τα είδη της μουσικής (κλασική, rock, έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή).
 
 
Την παράσταση έκλεψε το τμήμα της μουσικής προπαιδείας, όπου 20 περίπου μικροί μαθητές (προσχολικής ηλικίας) παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τα έγχορδα, τα πνευστά και τις νότες με το δικό τους τρόπο και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Στο τέλος της εκδήλωσης οι μικροί μαθητές έλαβαν και τα αναμνηστικά τους από το Διευθυντή του Ωδείου κ.Γιώργο Λάμπρη καθώς και από τη δασκάλα τους κ.Όλγα Αναστασίου. 
 
Τη μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια όλων των συναυλιών είχε ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του ωδείου. 
 
Η Διεύθυνση του ωδείου, οι μαθητές και οι καθηγητές ευχήθηκαν Καλό Καλοκαίρι και υποσχέθηκαν μια καινούργια χρονιά με πολλές-πολλές μουσικές εκδηλώσεις.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.