Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας

Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες
Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας

Γράφει ο Μητσέλος Σπύρος

Γενικευμένη αντεπίθεση που αγγίζει τα όρια του μιντιακού και τραπεζικού πραξικοπήματος έχει εξαπολύσει το Μέτωπο των δανειστών και της ελληνικής διαπλοκής μπροστά στη βεβαιότητα επικράτησης του ΟΧΙ την προσεχή Κυριακή. 
Σύμπαν το χρεωκοπημένο πολιτικό προσωπικό από τον Σημίτη και τον συντοπίτη μας Παπαδόπουλο έως τον Βασίλη Λεβέντη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη, ανασταίνεται σε ζωντανή σύνδεση και αλωνίζει τα κανάλια σπέρνοντας τον τρόμο και την παραπληροφόρηση. 
Και από κοντά ένας εσμός αδρά αμειβόμενων αλλά ηθικά αδίστακτων παπαγάλων επιτίθεται με απίστευτη εμπάθεια, υπεροψία και ταξικό μίσος απέναντι στους αδύναμους και την Κυβέρνηση. 
Όλη η μνημονιακή μαφία και η αστική παρακμή επί σκηνής!

«Θεοί» και δαίμονες έχουν συμμαχήσει για την ρεβάνς της 25ης Ιανουαρίου με όλα τους τα όπλα. Και αυτά που διαθέτουν και αυτά που εδώ και πέντε μήνες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τους παραχώρησε ή δεν τόλμησε να τους αφαιρέσει: την ανεξέλεγκτη λειτουργία των καναλιών, τον Πάκη Παυλόπουλο, τη διοίκηση της ΕΡΤ, τις μνημονιακές διοικήσεις των τραπεζών και των δημόσιων οργανισμών, το «στεγνωμα» των δημόσιων ταμείων λόγω των πληρωμών προς το ΔΝΤ, τη διολίσθηση σε προτάσεις ηπιότερων μνημονίων, την αποκήρυξη μονομερών ενεργειών, την αποδοχή πληρωμής του χρέους στο ακέραιο. 
 Και, οπωσδήποτε, τις ψευδαισθήσεις για αμοιβαία επωφελείς συμβιβασμούς … win -win.

Παρόλα τα λάθη το ισοζύγιο των δυνάμεων είναι ακόμη υπέρ μας. 
Η κοινωνία δεν έχει ακόμη αποφασίσει να αυτοκτονήσει ακολουθώντας τις υποδείξεις του Σουλτς . 
Στηρίζει με νύχια και δόντια αυτό το πρώτο εγχείρημα αντιλιτότητας στην Ευρώπη που σηματοδοτεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Το κοινωνικό και πολιτικό ρήγμα που επέφερε στη χώρα μας η μνημονιακή πολιτική διευρύνεται αντί να κλείνει και ο δισταγμός μας και οι συνεχείς υποχωρήσεις αποθρασύνουν τους «απέναντι». 
Η νίκη του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη είναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ανάγκη για την Αριστερά, τη χώρα και τη Δημοκρατία στην Ευρώπη. 
Να νικήσουμε, για να πάρουμε πίσω ακόμη και τα λάθη μας!
Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.