ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ «ΝΑΙ» στο ευρώ, «ΝΑΙ» στην Ευρώπη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
«ΝΑΙ» στο ευρώ, «ΝΑΙ» στην Ευρώπη


Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, όπου καλούμαστε να πάρουμε μια ιστορική-καθοριστική απόφαση για την πορεία που θα διαλέξουμε να ακολουθήσει η Πατρίδα μας.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου καλούμεθα να αποφασίσουμε, δυστυχώς μέσα σε ένα πολύ αρνητικό περιβάλλον (στάση πληρωμών, κλείσιμο τραπεζών και περιορισμό αναλήψεων, έλλειψη καυσίμων κ.α) εάν η Ελλάδα πρέπει να διατηρήσει τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό ή όχι.!!!!!

Εάν η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ ή να ακολουθήσει μια ομιχλώδη πορεία χωρίς προσανατολισμό, χωρίς πυξίδα, χωρίς αύριο.

Είναι γεγονός ότι είμαστε πικραμένοι-αγανακτισμένοι-θυμωμένοι με όλα αυτά που συνέβησαν στην Πατρίδα μας και κατ’ επέκταση σε όλους εμάς τα τελευταία έξη χρόνια.

Έχουμε αηδιάσει με τους χειρισμούς και τα εύπεπτα ψέματα που μας πάσαραν οι κρατούντες, είτε για την διατήρηση στην εξουσία είτε για την «κατάκτησή της».

Το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών των ενεργειών ήρθε με την τελευταία απόφαση της Βουλής των Ελλήνων, για την διενέργεια δημοψηφίσματος , δυστυχώς όμως με τόσο ασαφείς όρους που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας, ακούγοντας τις τοποθετήσεις και αναλύσεις «των ειδικών», περισσότερο μπερδευόμαστε παρά κατανοούμε.

Αυτό προσδίδει δυστυχώς, στο επικείμενο δημοψήφισμα, «τεράστιο διχαστικό χαρακτήρα»!!!!!

Η πατρίδα μας έχει αρκετά υποφέρει, έχει πολλά πληρώσει, από τέτοιες Εθνικές καταστάσεις, που μόνον επιζήμιες αποβαίνουν και η επούλωση των πληγών που αφήνουν πολύ δύσκολα κλείνουν και γιατρεύονται.

Στην Ιστορία του Έθνους μας, αυτό έχει αναδειχθεί πάρα πολλές φορές.

Σας καλώ όλους, τις συμπολίτισσες και συμπολίτες Θεσπρωτούς, πέρα και έξω από κομματικές αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, μακριά από τις Κασσάνδρες της πλάνης, κοιτώντας σας στα μάτια και όπως πάντα με τη γλώσσα της ειλικρίνειας, να διαλέξουμε όλοι μαζί τον Ευρωπαϊκό δρόμο!!!!!

Με την μαζική συμμετοχή μας στο Δημοψήφισμα να διατρανώσουμε την θέλησή μας για παραμονή στην Ευρώπη και το Ευρώ!!!!

Οι Θεσπρωτοί την Κυριακή λέμε:
«ΝΑΙ» στο ευρώ, «ΝΑΙ» στην Ευρώπη.
Μένουμε στην Ευρώπη, γιατί Ευρώπη είναι Ελλάδα!!! 
Ελλάδα είναι Ευρώπη!!!!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ «ΝΑΙ» στο ευρώ, «ΝΑΙ» στην Ευρώπη ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ «ΝΑΙ» στο ευρώ, «ΝΑΙ» στην Ευρώπη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες