ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Είναι γεγονός ότι ο Δήμος της Ηγουμενίτσας, όπως και όλοι της Επικράτειας, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 
Όμως αυτό, δεν αποτελεί δικαιολογία, για τους υπεύθυνους καθαριότητας, να επιβαρύνουν τον περιβάλλοντα χώρο, με κάθε είδος απόβλητα, εν γνώσει τους, πως αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις.
 
Η διαχείριση των σκουπιδιών, απαιτεί υπευθυνότητα, προγραμματισμό και απόλυτο σεβασμό στους σχετικώς μ’ αυτά νόμους του Κράτους και ιδιαίτερα τους κανονισμούς των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι και προβλέπουν αυστηρά πρόστιμα.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή, έχει δεσμευτεί στους κατοικοδημότες, πως δεν θα ακολουθήσει τις πράξεις και παραλείψεις, στον τομέα αυτό, της προηγούμενης. 

Δυστυχώς αποδεικνύεται πως την αντιγράφει και σε πολλές περιπτώσεις την ξεπερνάει.
Αυτές τις ημέρες, μας κατήγγειλαν ότι οι αρμόδιοι του Δήμου, αυθαίρετα, παράνομα και ανεύθυνα, αποφάσισαν να συγκεντρώνουν τα ογκώδη αντικείμενα όλου του Δήμου, στον χώρο που χρησιμοποιούνταν ως εργοτάξιο, κοντά στην Αγία Μαρίνα.
 

 
Θα ευχόμασταν να μην επαληθευθούν οι καταγγελίες αυτές, αλλά, κάτι τέτοιο δεν μας το επιτρέπουν οι ΦΩΤΟ που είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.
Μετά απ’ αυτό, καθήκον μας είναι να αναδείξουμε το γεγονός και για χάρτη της ενημέρωσης και για την προστασία του περιβάλλοντος και για την πρόληψη των όποιων αντιδράσεων από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες ασφαλώς, μεταφράζονται σε εκατομμύρια ΕΥΡΩ, σε βάρος του Δήμου και της Πατρίδας.
ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.