Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωή του Δήμου Ηγουμενίτσας, για να πάρει αποφάσεις για το 2014

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωή του Δήμου Ηγουμενίτσας, για να πάρει αποφάσεις για το 2014


Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 06 Αυγούστου 2015 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο. Επί αιτήματος Αριστέας Τζοβάρα – Κούρτη σχετικά με την τακτοποίηση, λόγω ρυμοτομίας, των οικοπέδων ιδιοκτησίας της στα Ο.Τ. 10 & 12 στην εγκεκριμένη πολεοδομική Μελέτη Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 2ο. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής για το έτος 2014 έως τις 03.00πμ στο κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας Μανταλένας Γκέγκα του Περικλή, που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Αποστόλων 39 – 41 στην Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 3ο. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής για το έτος 2014 έως τις 03.00πμ στο κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», ιδιοκτησίας HachiVioricaτου Gregori, που βρίσκεται επί της οδού Αποστόλου Πέτρου & Παύλου στην Τοπική Κοινότητα Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 4ο. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής για το έτος 2014 έως τις 03.00πμ στο κατάστημα «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ (χωρίς παρασκευαστήριο)», ιδιοκτησίας EkaterineChaduneli του Tamazi, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 
Ο Πρόεδρος
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Σωτήριος Μήτσης
Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωή του Δήμου Ηγουμενίτσας, για να πάρει αποφάσεις για το 2014  Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωή του Δήμου Ηγουμενίτσας, για να πάρει αποφάσεις για το 2014 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.