Τα σημεία της δωρεάν διανομής ροδάκινων από τη Περιφέρεια στους 3 Δήμους της Θεσπρωτίας

Τα σημεία της δωρεάν διανομής ροδάκινων από τη Περιφέρεια στους 3 Δήμους της Θεσπρωτίας


Η Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνει τους πολίτες της, ότι την Τρίτη το πρωί, 1η Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-08-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής είκοσι ένα (21) τόνων φρούτων –ροδάκινων μέσω των τριών (3) Δήμων -Εταίρων και των φορέων με κοινωνική δράση. Δικαιούχοι της διανομής είναι οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης (κάρτα σίτισης ανθρωπιστικής κρίσης) και οι δικαιούχοι των κοινωνικών παντοπωλείων Δήμων Σουλίου & Φιλιατών .

Οι Δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα , την κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης (για τους κατόχους κάρτας) και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Σημεία Διανομής:

Για το Δήμο Ηγουμενίτσας : Δνση : Κοινωνικό Παντοπωλείο , 28ης Οκτωβρίου (πρώην Μαθητική Εστία), Ηγουμενίτσα

Για το Δήμο Σουλίου: Δνση : Κοινωνικό Παντοπωλείο ,κτίριο ΚΕΓΕ επί της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας –Παραμυθιάς, Παραμυθιά

Για το Δήμο Φιλιατών : Δνση : Κοινωνικό Παντοπωλείο , ισόγειο του κτιρίου του Παλαιού Δημαρχείου, Εθνικής Αντίστασης αρ. 120, Φιλιάτες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας , τηλ : 2665360185.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ
Τα σημεία της δωρεάν διανομής ροδάκινων από τη Περιφέρεια στους 3 Δήμους της Θεσπρωτίας Τα σημεία της δωρεάν διανομής ροδάκινων από τη Περιφέρεια στους 3 Δήμους της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.