Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα Αδιαφορούν Δήμος και ΔΕΥΑΗ

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα
Αδιαφορούν Δήμος και ΔΕΥΑΗ


Καθημερινό φαινόμενο πια, η διακοπή υδροδότησης πολλών οικισμών του Δήμου της Ηγουμενίτσας (Γραικοχώρι, Γκανί, Δροσιά, Πεστανιώτικα, Κόκλυζα κ.λ.π.), κυρίως τις απογευματινές ώρες μέχρι και τις πρώτες μεσημβρινές.
Είναι αλήθεια πως οι ελάχιστοι αρμόδιοι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΗ, δίνουν καθημερινά αγώνες αποκατάστασης των συχνών καθημερινών αυτών βλαβών.
Όμως αυτό δεν καθησυχάζει τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΗ.
Οι οποίοι ακριβοπληρώνουν το νερό (ακριβότερο σχεδόν σ’ ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια) και νερό δεν έχουν.
Σε συνδυασμό βέβαια και με την εποχή, που οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες.
Το πιο εξοργιστικό όμως είναι για τους κατοίκους, η αλαζονική ανευθυνότητα και απαξία της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης της ΔΕΥΑΗ, ως προς την ενημέρωση αυτών των κατοίκων – καταναλωτών.
Οι οποίοι θυμούνται με νοσταλγία τις ημέρες της Δημαρχιακής θητείας Θωμά Πιτούλη, ο οποίος παραδειγματικά τιμούσε με ευλάβεια το δικαίωμα ενημέρωσης των κατοικοδημοτών.
Η σημερινή δυστυχώς, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με την προηγούμενή της, την οποία πολλοί την χαρακτήρισαν έως και ανύπαρκτη!
Εύλογο, λοιπόν, το ερώτημα όλων: «Γιατί καταντήσαμε σ’ αυτό το σημείο αγαπητέ Δήμαρχε Γιάννη Λώλο;»
 
Υ.Γ. Ατάκα ημερών σε πηγαδάκια της πόλης: «Με μόνους τους Τριανταφυλλίδη και Κατσούλη να βαράνε κουπί και τους άλλους να στρογγυλοκάθονται στις βαριές πολυθρόνες, δεν στέκεται η ΔΕΥΑΗ»
Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα Αδιαφορούν Δήμος και ΔΕΥΑΗ Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στην Ηγουμενίτσα  Αδιαφορούν Δήμος και ΔΕΥΑΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.