Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ δημόσιοι υπάλληλοι και χωματουργική εταιρία

Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ δημόσιοι υπάλληλοι και χωματουργική εταιρία


Λαβράκια έβγαλαν για μία ακόμη φορά οι έλεγχοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τον Ιούλιο, μετά το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές δηλώσεις των προηγούμενων ετών.

Ανάμεσα στις δεκάδες περιπτώσεις που ξεχωρίζουν, περιλαμβάνονται τρεις, από την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Ηπείρου. Στις δύο πρωταγωνιστές της φοροδιαφυγής είναι δημόσιοι υπάλληλοι ενώ στην τρίτη εταιρία χωματουργικών.

Αναλυτικά:

1. Ανδρόγυνο δημοσίων υπαλλήλων προσαύξησε την περιουσία του κατά 175.000,94 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές τους δηλώσεις.

2. Δημόσιος υπάλληλος προσαύξησε την περιουσία του κατά 109.871,94 € χωρίς να προκύπτει η αιτία ή η πηγή προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.

3. Επιχείρηση χωματουργικών εργασιών απέκρυψε φορολογητέα ύλη συνολικής αξίας 311.832,00 €, η οποία στοιχειοθετήθηκε από επεξεργασία τραπεζικών λογαριασμών σε σύγκριση με τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ δημόσιοι υπάλληλοι και χωματουργική εταιρία  Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ δημόσιοι υπάλληλοι και χωματουργική εταιρία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.