Σαγιάδα: Το θρίλερ της εξαφανισμένης τσιπούρας

Σαγιάδα: Το θρίλερ της εξαφανισμένης τσιπούρας 

  
Το θρίλερ της εξαφανισμένης τσιπούρας, είναι αυτό που μονοπωλεί εδώ και μέρες το ενδιαφέρον από την Σαγιάδα μέχρι τους Φιλιάτες και την Ηγουμενίτσα. 

Και όπως συμβαίνει με όλα τα θρίλερ, έχει και μυστήριο, έχει και σασπένς, έχει και πρωταγωνιστή!!! 

Και φυσικά έχει και τη λύση του… 

Γιατί οι τσιπούρες δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να έβγαλαν φτερά και να πέταξαν… 

Ούτε χελιδονόψαρα να ήταν οι τσιπούρες...

Όλα ξεκίνησαν κατά την προετοιμασία της γιορτής τσιπούρας, που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας και ο Δήμος Φιλιατών. 

Οι ιχθυοκαλλιεργητές παρέδωσαν 3.500 τσιπούρες, σε αρμόδιο Αντιδήμαρχο, που είχε οριστεί από τον Δήμο Φιλιατών, προκειμένου να καθαριστούν και να ψηθούν τα ψάρια, ώστε να είναι έτοιμες για την γιορτή. 

Και επειδή οι ιχθυοκαλλιεργητές δεν γνωρίζουν από τσιγγουνιά, όταν ρωτήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο αν μπορεί να δοθεί ένα τελάρο –περιείχε 28 ψάρια- στο Γηροκομείο, εκείνοι έσπευσαν να τα κάνουν δύο, ώστε να πάει κι ένα στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας. 

Μόνο που στον προορισμό έφτασαν περίπου τα 2/3 από την συνολική ποσότητα.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 1.300 τσιπούρες είχαν βγάλει φτερά… 

Ο αρμόδιος από τον δήμο, είχε βάλει το χεράκι του για να πετάξουν τα ψάρια προς… καταψύκτες. 

 

Οι ιχθυοκαλλιεργητές έσπευσαν να αναπληρώσουν την ποσότητα ώστε να διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή της γιορτής, αλλά ο πονηρούλης αυτοδιοικητικός έγινε αντιληπτός και μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδεί τσιπούρα, παρά μόνο αν την ψαρέψει ή την αγοράσει μόνος του!!!
Σαγιάδα: Το θρίλερ της εξαφανισμένης τσιπούρας Σαγιάδα: Το θρίλερ της εξαφανισμένης τσιπούρας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.