ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


Αγαπητέ κύριε Εκδότη.

Παρά τη μνημονιακή λαίλαπα που έχει δεχθεί η Πατρίδα μας, με έντονη ανησυχία, που αγγίζει τα όρια του τρόμου, αλλά και με θυμό, οργή και αγανάκτηση, παρακολουθώ τους Δήμαρχους της Χώρας, αλλά περιορίζομαι σ’ αυτούς της Θεσπρωτίας, να προσλαμβάνουν στρατιές ειδικών συμβούλων και συνεργάτες, με παχυλούς μισθούς. 

Μάλιστα το πλέον εξοργιστικό με δαύτους, είναι οι προσλήψεις αυτές να γίνονται, είτε με φωτογραφικές διακηρύξεις, είτε με επίπλαστες. 

Βέβαια θα απαντήσουν οι ίδιοι ότι αυτές τις προσλήψεις τις κάνουν στα πλαίσια των νόμων του Κράτους. 

Όμως αδιαφορούν για τη φράση που εκνευρίζει σφόδρα τον Ελληνικό λαό «το νόμιμο, πολλές φορές δεν είναι και ηθικό». 

Που ταιριάζει γάντι, με τη μνημονιακή, περίοδο που ζούμε. 

 

Αφού, λοιπόν, είναι νόμιμες οι προσλήψεις αυτές και αφού τους φουσκωμένους λογαριασμούς των παχυλών μισθών και αποζημιώσεων τους, τους πληρώνουμε εμείς, ο λαουντζίκος, το πόπολο, θέλω να μου επιτρέψεις, μέσα από τις φιλόξενες στήλες της εφημερίδας σου, να προτείνω και να απαιτήσω συγχρόνως, με προσωπική φροντίδα των Δημάρχων, να δίνεται, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ανά εξάμηνο λ.χ., στη δημοσιότητα, στοιχεία αξιολόγησης του έργου αυτών των συμβούλων. 

Έτσι, για να έχουμε και εμείς την ικανοποίηση, πως γνωρίζουμε τουλάχιστον που πάνε τα χρήματα που πληρώνουμε γι’ αυτούς. 

Σε περίπτωση που οι ίδιοι οι Δήμαρχοι δεν νοιώσουν την ανάγκη να μας αναγνωρίσουν αυτό το δικαίωμα και ανάλγητα μας αντιμετωπίσουν με πλήρη απαξία, τους προειδοποιώ, ότι είμαι αποφασισμένος να απευθυνθώ τόσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και τον Συνήγορο του Πολίτη, ή και κάθε άλλο αρμόδιο Όργανο της Πολιτείας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.