Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας

Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος
Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας


Ένα ακόμα επεισόδια στο σήριαλ της συμπεριφοράς του δημοσιογράφου και εκδότη  κ. Βαγγέλη Μάστορα, εκτυλίχθηκε τη περασμένη Δευτέρα στο ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Μάστορας μετέβη στο ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας και ζήτησε το γνήσιο της υπογραφής του σε διάφορα έγγραφά του.

Ως γνωστόν η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου γίνεται , από οποιαδήποτε διοικητική αρχή, ή τα Κ.Ε.Π. , βάσει του δελτίου ταυτότητας. 

Η υπάλληλος του ΚΕΠ, ως όφειλε, ζήτησε από τον κ. Μάστορα να επιδείξει την Αστυνομική του ταυτότητα.

Και τότε εξερράγη.

Με το γνωστό σε όλους στυλ του, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει τραπέζια και καρέκλες του ΚΕΠ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων αλλά και άλλων πολιτών που προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν.

Μάταια προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, με τον κ. Μάστορα να απαιτεί να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του, χωρίς να επιδείξει την ταυτότητά του.

Τελικά, το γνήσιο της υπογραφής, το βεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Λώλης, χωρίς βέβαια τη επίδειξη της ταυτότητας.

Να και μία φορά που ο Αντιδήμαρχος σκουπιδιών ασχολήθηκε πραγματικά με το αντικείμενό του.

Τα μόνα σίγουρα είναι πως ο κ. Μάστορας έχει χάσει τη μπάλα και πως η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας τρέμει μπροστά του, σε σημείο που παρανομούν για αυτόν.

Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος  Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.