Άγρια συμπλοκή στην παραλία εξ αιτίας του σκύλου

Άγρια συμπλοκή στην παραλία εξ αιτίας του σκύλου


Σε άγριο ξυλοδαρμό κατέληξε το επεισόδιο μεταξύ δύο τουριστών στην Κυανή Ακτή, με αφορμή την παρουσία σκύλου στην παραλία.

Ένας από τους παραθεριστές αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι άλλος λουόμενος είχε καταφτάσει έχοντας μαζί του, τον σκύλο του.

Παρά τις συστάσεις να τον απομακρύνει, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν και άλλοι στην παραλία, εκτός από ενήλικες και μικρά παιδιά που σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά φοβόντουσαν από την παρουσία του ζώου, αυτό δεν έγινε.

Ακολούθησε λογομαχία ανάμεσα σε λουόμενο και τον ιδιοκτήτη του σκύλου που αρνιόνταν να απομακρύνει το ζώο από την παραλία και την θάλασσα, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες άλλων που βρίσκονταν στην ακτή.

Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό που έφτασε στο σημείο και ζήτησε την απομάκρυνση του ζώου από την παραλία.

Το γεγονός αυτό εξόργισε καθώς φαίνεται τον ιδιοκτήτη του σκύλου, ενώ ο διαπληκτισμός του με τον άλλο λουόμενο δεν είχε σταματήσει και κουβέντα την κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια, καταφέροντας χτυπήματα ο ένας στον άλλον.

Τελικά επενέβησαν τόσο οι άντρες του Λιμενικού όσο και άλλοι λουόμενοι και χώρισαν με δυσκολία τους δύο άντρες.
 
Άγρια συμπλοκή στην παραλία εξ αιτίας του σκύλου  Άγρια συμπλοκή στην παραλία εξ αιτίας του σκύλου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.