Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια

Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά
Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια 


ampelokipoi1ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το αθώο παιδικό παιχνίδι εξελίχθηκε σε πολύ δυσάρεστη περιπέτεια... Ένα οκτάχρονο αγοράκι, τραυματίστηκε, πέφτοντας από τις σπασμένες σανίδες που υπήρχαν σε τσουλήθρα, στην παιδική χαρά της Πλατείας Χατζή.
Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους. Τα τραύματα του ευτυχώς δεν είναι σοβαρά.
ampelokipoi2Το ατύχημα με το αγοράκι ήταν το δεύτερο που έγινε στο ίδιο ακριβώς σημείο τις τελευταίες ημέρες.
Στο προηγούμενο ένα άλλο παιδάκι είχε χτυπήσει αρκετά σοβαρά καθώς έπεσε με το πρόσωπο πάνω στην πλαστική τσουλήθρα και στη συνέχεια στο έδαφος.
Μετά το ατύχημα με το οκτάχρονο, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, η οργή των κατοίκων ξεχείλισε.
Οι διαμαρτυρίες προς το δήμο ήταν πολλές με αποτέλεσμα να γίνει το αυτονόητο. Να τοποθετηθούν δηλαδή πριν το μεσημέρι της Τετάρτης ορισμένες σανίδες και να κλείσουν οι «τρύπες» που είχαν ανοίξει και αποτελούσαν παγίδες για τα παιδάκια.
ampelokipoi3
Μόνο που κι αυτό έγινε με μεγάλη προχειρότητα. Οι ίδιοι οι γονείς άλλωστε, λίγες ώρες μετά την πρόχειρη επιδιόρθωση, υποδεικνύουν άλλα σημεία, πραγματικές παγίδες, στα λιγοστά παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Χατζή.
ampelokipoi4Κενά ανάμεσα στα ξύλα, βάσεις παιχνιδιών στον αέρα αλλά κι ένας σωρός από πέτρες, ο ρόλος των οποίων είναι άγνωστος... Εκτός αν κάποιοι αποφάσισαν να μυήσουν τα πιτσιρίκια στον πετροπόλεμο, ελλείψει άλλων παιχνιδιών.
ampelokipoi5
Στη συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν υπάρχει καμία πινακίδα από τις γνωστές που προειδοποιούν τους γονείς και φυσικά ούτε λόγος μπορεί να γίνει για πιστοποίηση...
ampelokipoi6
Τίποτα από όλα αυτά δεν απαλλάσσει το δήμο από τις ευθύνες του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν εξαντλούνται στις λίγες ξύλινες σανίδες που τοποθέτησε.

Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά  Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.