Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες

Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες


Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι διατηρούν μαγαζί στο Δρέπανο αλλά και στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας.

Μιλάμε για τους ιδιοκτήτες του beach bar ΟΣΤΡΙΑ στο Δρέπανο και του Cafe - Bar Social στα Πλατάνια.

Η ιστορία ξεκινάει, με την ορθή απόφαση του Δήμου Ηγουμενίτσας, να βάλει "τάξη" με τα Δημοτικά καταστήματα στη παραλία του Δρεπάνου.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αποφάσισε να προχωρήσει σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας των δύο καταστημάτων (SOHO & OSTRIA), όμως με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας, οι μισθωτές κατάφεραν και πέτυχαν προσωρινή άρση της απόφασης του Δήμου.

Από τότε ξεκίνησε ένας ανελέητος αγώνας αντεκδίκησης, προς τους ιδιοκτήτες του ΟΣΤΡΙΑ, αυτή τη φορά στο δεύτερο καφέ που διατηρούν στα Πλατάνια.

Στις 27 Ιουλίου, ο Δήμος Ηγουμενίτσας , απέστειλε έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 17742, σύμφωνα με το οποίο "διατάζει" την προσωρινή αφαίρεση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του SOCIAL , από την επομένη 28 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Αυγούστου.


Στη βιασύνη τους όμως να τιμωρήσουν τους ιδιοκτήτες, ξέχασαν (;) πως για το κλείσιμο των καταστημάτων δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμος Ηγουμενίτσας, αλλά η Ελληνική Αστυνομία.

Έτσι αναγκάστηκαν σε άτακτη υποχώρηση και με νέο έγγραφο του Δήμου προς τους ιδιοκτήτες, μία ημέρα μετά, στις 28 Ιουλίου και με αριθμό πρωτοκόλλου 17820,  τους ενημέρωσαν για την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης για το κλείσιμο του καταστήματος.



Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, εκπροσωπείτε έναν θεσμό, και η προσωπική εμπάθεια ή συμπάθεια δεν αρμόζει σε έναν Δήμαρχο.

Τηρείτε τους νόμους, ισότιμα προς όλους και όχι επιλεκτικά, ανάλογα με το ποιός σας ψήφισε και ποιός όχι, και τότε θα διαπιστώσετε πως οι πολίτες θα σταθούν δίπλα σας.

Με αυτά που κάνετε όμως, όχι μόνο οι πολίτες δεν σας εμπιστεύονται αλλά έχουν αρχίσει και σας κοιτάνε καχύποπτα.
Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες Οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφθηκε το προσωπικό μένος του Δήμου Ηγουμενίτσας προς συγκεκριμένους επιχειρηματίες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.