Γερμανός γιατρός συγκεντρώνει ιατρικό υλικό για το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας


Γερμανός γιατρός συγκεντρώνει ιατρικό υλικό για το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας


Ο Ιατρός κος Thomas Τillmann κατάγεται από την περιοχή του Μenden ΒΔ Γερμανίας,, φίλος της Ελλάδας, που εδώ και πολλά χρόνια περνάει τις διακοπές του στην χώρα μας, έχοντας κτίσει φιλικούς δεσμούς με τους Έλληνες. 

Συνειδητοποιημένος πολίτης , βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, θέλησε με μεγάλη ευχαρίστηση και στα μέτρα των δυνατοτήτων του, να συνδράμει στην αντιμετώπιση κάποιων ελλείψεων και κάποιων αναγκών ιατρικού υλικού του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας.

Ως γνωστό τα κέντρα υγείας όλης της επικράτειας υπολειτουργούν , λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού αλλά και απλού ιατρικού υλικού (γάζες , σύριγγες , επιθέματα κα.).

Γυρίζοντας πίσω στην πατρίδα τον Σεπτέμβρη του 2014 άρχισε αυτήν την εκστρατεία με την βοήθεια του Δήμαρχου Μenden Κου Volker Fleige , του Arbeiter Samariter Bund καθώς και της ελληνικής κοινότητας Μenden , που πολλά από τα μελή τους κατάγονται από το νόμο μας.

Η εκστρατεία έχει σκοπό την δωρεά χρημάτων (με τα οποία θα αγοραστεί ιατρικό υλικό ) , αλλά και ιατρικού υλικού απευθείας από τοπικές επιχειρήσεις , φαρμακεία και παρασκευαστές.

Για τον σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Γερμανία κινητοποιώντας τους πολίτες μέσω των τοπικών ΜΜΕ :

Arbeiter Samariter Bund
IBAN : DE 57 4455 1210 1805 0057 49
BIC : WELADED14EM
“Griechenlandhilfe”

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα μεταφερθεί και θα παραδοθεί στα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου στο Κ.Υ. Ηγουμενίτσας, παρουσία του Δήμαρχου Μenden Koυ Fleige , του Κου Τillmann , εκπροσώπου της ελληνικής κοινότητας Μenden και την δική μου παρουσία ως διαμεσωλαβητής.

Χαιρετίζουμε την φιλότιμη αυτή προσπάθεια των φίλων γερμανών και ιδαίτερα του Κου Thillmann.

Θα θέλαμε να κινητοποιήσουμε και τους δικούς μας τοπικούς παράγοντες ώστε η αντιπροσωπεία από την Γερμανία να τύχει της αντίστοιχης φιλοξενίας.

Μπακιρτζίδης Στέφανος
Γερμανός γιατρός συγκεντρώνει ιατρικό υλικό για το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας Γερμανός γιατρός συγκεντρώνει ιατρικό υλικό για το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.