ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


Ύστερα από την απόφαση της νέας Διοίκησης της Oμοσπονδίας να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της περιφέρειας για την καταγραφή των τοπικών και των γενικών θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας ΚΑΜΒΥΣΗ Σαράντο στην Ηγουμενίτσα στις 03 & 04-09-2015 .
 
Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους συναδέλφους στα γραφεία της Ένωσης και στην Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας. Στις συζητήσεις κυριάρχησε το θέμα των μεταθέσεων των στελεχών και ο προβληματισμός όλων γιατί δεν κοινοποιήθηκε το σύνολο των αποφάσεων του συμβούλιου μεταθέσεων 2015.
 
Σε τοπικό επίπεδο κυριάρχησε ο προβληματισμός και ζητήθηκε η συνδρομή της Oμοσπονδίας για την επίσπευση των διαδικασιών με σκοπό την απομάκρυνση των κατασχεμένων οχημάτων από το λιμένα της Ηγουμενίτσας καθώς και η άμεση μεταστέγαση του Λιμενικού Τμήματος Πάργας σε ένα νέο ασφαλές οίκημα.
 
Από πλευρά της Oμοσπονδίας θα αναληφθούν δράσεις για την ανάδειξη των ανωτέρων με σκοπό την θετική διευθέτηση τους.
 
Η Oμοσπονδία θα συνεχίσει τις επισκέψεις της, σε περιοχές του Β.Α .Αιγαίου στο προσεχές μέλλον αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο.

H εκπρόσωπος τύπου ΠΟΕΠΛΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.