Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά

Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά


Στην προσφιλή του τακτική να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, επιδίδεται για ακόμα μία φορά ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Και αυτή τη φορά, όλως τυχαίως, προτάσσει τα συμφέροντα επιχειρηματία στα Σύβοτα - Πέρδικα, "ρίχνοντας" αντίστοιχο επιχειρηματία στο Δρέπανο.

Η υπόθεση αφορά, αίτημα μισθωτή καντίνας στο Μακρυγυάλι Δρεπάνου προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας, ώστε να ηλεκτροδοτηθεί η καντίνα του, με κόστος που δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ.

Η απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας προς τον μισθωτή του, ήταν πως δεν υπάρχει φράγκο.

Με μια πρόχειρη ματιά όμως στη Διαύγεια, βρήκαμε αντίστοιχη περίπτωση, στο Μέγα Ντράφι, στα όρια Συβότων Πέρδικας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όπου ο Δήμος Ηγουμενίτσας, για να ηλεκτροδοτήσει, ορθά, την καντίνα που έχει νοικιάσει στη παραλία, με ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής, προχώρησε σε πίστωση ποσού 33.000€

Στη πρώτη περίπτωση χρειάζονται μόνο 3 κολόνες, ενώ στη δεύτερη 40.

Τα χρήματα προέρχονται από «Χρηματοδοτήσεις από Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα» της Περιφέρειας Ηπείρου. Όχι δηλαδή από τα ταμεία του Δήμου.

Δικαιολογημένα διαμαρτύρεται ο μισθωτής της καντίνας στο Μακρυγυάλι, αφού στο ίδιο πρόγραμμα θα μπορούσε να ενταχθεί και η ηλεκτροδότηση της δικής του καντίνας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν, σε μία ακόμα περίπτωση, όπου ο ένας είναι πολιτικός φίλος της Δημοτικής Αρχής, ενώ ο άλλος όχι.

Μπράβο για την αξιοκρατία σας...
Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά Άλλη μια περίπτωση που ο Δήμος Ηγουμενίτσας εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.