Παραίτηση ναυαγοσώστριας με καταγγελίες για το Δήμο Ηγουμενίτσας

Παραίτηση ναυαγοσώστριας με καταγγελίες για το Δήμο Ηγουμενίτσας
 


Την παραίτηση της υπέβαλε την Δευτέρα 3 Αυγούστου, προχωρώντας παράλληλα σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας, ναυαγοσώστρια.

Σύμφωνα με την ίδια, η υπεύθυνη για τον προγραμματισμό των ναυαγοσωστών, αθέτησε συμφωνία που είχε μαζί της, για το πόστο εργασίας, βολεύοντας ντόπιους, ενώ η ίδια ως ξένη ήταν μπαλάκι από πόστο σε πόστο.

Παράλληλα καταγγέλλει πως όλοι οι ναυαγοσώστες δεν έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες του Ιουνίου και του Ιουλίου, ενώ όσοι εργάζονταν και πέρσι στον Δήμο Ηγουμενίτσας, μόλις εχτές τους καταβλήθηκε χρέος 250€.

Το σοβαρότερο από όλα είναι οι καταγγελίες της για σοβαρές ελλείψεις στον εξοπλισμό των ναυαγοσωστών.

Όπως στον πύργο δίπλα από το Soho, όπου εδώ και δέκα ημέρες έχει κλαπεί η μηχανή από τη ... τρύπια βάρκα, χωρίς να έχει αντικατασταθεί έως και σήμερα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ναυαγοσώστρια, την προηγούμενη χρονιά, είχε σώσει από βέβαιο πνιγμό 4 ηλικιωμένους συμπολίτες μας.
Παραίτηση ναυαγοσώστριας με καταγγελίες για το Δήμο Ηγουμενίτσας Παραίτηση ναυαγοσώστριας με καταγγελίες για το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.