Αγγελική Μητσέλου - Αν ήταν όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) Το κορίτσι από την Ηγουμενίτσα ανοίγει τα μουσικά φτερά της

Αγγελική Μητσέλου - Αν ήταν όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)
Το κορίτσι από την Ηγουμενίτσα ανοίγει τα μουσικά φτερά της

  
H 16χρονη Αγγελική Μητσέλου, άριστη μαθήτρια της Β΄λυκειου και αθλήτρια του βόλεϋ στον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ηγουμενίτσα.

Εδώ και δέκα χρόνια παρακολουθεί μαθήματα κλασικής μουσικής και φωνητικής, στο ωδείο του Γιώργου Ντάλλα και τον τελευταίο χρόνο συνεχίζει στο ΙΟΝΝΙΝΑ SCOOL MUSIC, στο οποίο σπουδάζει φωνητική με ειδίκευση στην ΜΠΛΟΥΖ και την ΤΖΑΖ.

Συμμετέχει σε τοπικά γκρουπ ροκ και τζαζ συγκροτήματα και τελευταία τραγουδάει στο ANGIE & THE JAZZ DANIELS, συγκρότημα με μουσικούς από Πάργα και Ιωάννινα. 

 

Προχθές 14 Αυγούστου έπαιξαν στην πλατεία της Πάργας μαζί με τους ΒLUΕS WIRES το παλαιότερο ελληνικό τζαζ γκρουπ. 

Το πρώτο της τραγούδι που σας παρουσιάζουμε σήμερα, ονομάζεται "Αν ήταν όνειρο" και οι στίχοι και η μουσική έχουν γραφτεί από ένα ακόμα παιδί της πόλης, τον Σάκη Λέκκα.

Η παραγωγή και η ενορχήστρωση έχει γίνει στην Ηγουμενίτσα στο στούντιο F Dynamic
Video - montaz - Απόστολος Δήμος

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αγγελική αλλά και στην οικογένειά της που από τη πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική, βρίσκονται δίπλα της και τη στηρίζουν. 



Αγγελική Μητσέλου - Αν ήταν όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) Το κορίτσι από την Ηγουμενίτσα ανοίγει τα μουσικά φτερά της Αγγελική Μητσέλου - Αν ήταν όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)  Το κορίτσι από την Ηγουμενίτσα ανοίγει τα μουσικά φτερά της Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.