Βραβεύουν νέους που διαπρέπουν στη ζωή με καταγωγή απο τα Σουλιωτοχώρια Όλα τα ονοματα

Βραβεύουν νέους που διαπρέπουν στη ζωή με καταγωγή απο τα Σουλιωτοχώρια
Όλα τα ονοματα

 
 
Το ΔΣ της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι», στα πλαίσια προηγούμενης απόφασής του, θα βραβεύσει και φέτος, με την απονομή τιμητικού επαίνου, 10 νέους και νέες που ζουν ή κατάγονται από τα Σουλιωτοχώρια οι οποίοι διαπρέπουν στη ζωή (μόρφωση- αθλητισμό και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες). Η απονομή των επαίνων, θα γίνει στο φετινό «Αντάμωμα των Σουλιωτών» (θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το βράδυ 21 Αυγούστου στο Σούλι) που διοργανώνεται από τον Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Τσαγγαρίου «Το Κούγκι» σε συνεργασία με το Δήμο και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΩΓΗ».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι» θα απονείμει τιμητικό έπαινο σε 9 μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν ή κατάγονται από τα Σουλιωτοχώρια, οι οποίοι έδωσαν πέρσι με επιτυχία τη μάχη των Πανελλήνιων Εξετάσεων καθώς και η Μαρία Χρήστου Κωλέτση που ολοκλήρωσε με άριστα τη διδακτορική της διατριβή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για τους παρακάτω μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν και ήδη φοιτούν σε κάποιο ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας (στην παρένθεση η Σχολή που εισήχθησαν):

• Τουλούπη Θεοδώρα του Ναπολέων, από τη Φροσύνη (Μηχανικών Πληροφορικής- ΤΕΙ Θεσσαλονίκης).
• Παπαγρηγορίου Μαρία του Ηλία, από τους Κουκουλιούς (Νομική Κομοτηνής).
• Παππά Αρετή- Παναγιώτα του Μιχαήλ, από τους Κουκουλιούς (Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών ΤΕΙ Ηπείρου- Πρέβεζα).
• Ράδης Δημήτριος του Παύλου, από το Τσαγγάρι (Νομική Σχολή- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).
• Σπύρου Σταματία του Φωτίου, από το Τσαγγάρι (Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).
• Σπυροπούλου Αικατερίνη- Νεφέλη του Φωτίου, από το Τσαγγάρι (Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).
• Διαμάντης Δονάτος του Νικολάου, από τον Αυλότοπο (Πολιτικών Μηχανικών- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος).
• Τσιρώνη Ανθούλα του Χρήστου (Μαθηματικών- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).
• Τόκα Ειρήνη- Άννα του Γρηγόρη, από τη Σαμωνίβα (Οικονομικών Πανεπιστήμιο Αθήνας).

Επίσης, θα βραβευθεί η Μαρία Χρ. Κωλέτση, για την αρίστευσή της στο διδακτορικό αντικείμενο της Κοινωνικής Ψυχολογίας με θέμα «Η ιδεολογικοποίηση του τρομοκρατικού λόγου- η ανάλυση των προκηρύξεων της 17 Νοεμβρίου σύμφωνα με τη θεμελίωση της θεωρίας» του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.
 
Βραβεύουν νέους που διαπρέπουν στη ζωή με καταγωγή απο τα Σουλιωτοχώρια Όλα τα ονοματα Βραβεύουν νέους που διαπρέπουν στη ζωή με καταγωγή απο τα Σουλιωτοχώρια Όλα τα ονοματα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.