Δήλωση του πρώην υποψήφιου Βουλευτή Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Φώτη Παπαγεωργίου

Δήλωση του πρώην υποψήφιου Βουλευτή Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Φώτη Παπαγεωργίου


Φίλες και Φίλοι -Συντρόφισσες και Σύντροφοι .
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, σχετικά,με φήμες που διαρρέουν, από τους γνωστούς ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ του Νομου μας ότι εγώ και κάποια άλλα στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ της Αυτοργανωσης ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ έχουμε επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ και το στηρίζουμε σε αυτές τις εκλογές .
ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά.
Δεν επιστρέφω και δεν επιστρέφουμε σε αυτό το ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθήσαμε τον Γενάρη του 2015 στο κάλεσμα του τον πρόεδρο μας Γεώργιο Παπανδρέου στην δημιουργία νέου πολιτικό φορέα με πλήρη επίγνωση , πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, που με αυτές πορευτήκαμε τόσα χρόνια μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Ένα ΠΑΣΟΚ στο οποίο ένιωσα και εγώ όπως χιλιάδες σύντροφοι να πηγαίνουν όλα στο καλάθι των άχρηστων ( Ιδεολογία , Αξίες, Οράματα ) για τα οποία αγωνιστήκαμε τόσα χρόνια .
Και το αποκορύφωμα ήταν η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες σε κάποιους πρώην συντρόφους μας . Αισθανθήκαμε πολιτικά άστεγοι.
Δεν φύγαμε εμείς από το ΠΑΣΟΚ αυτό έφυγε από εμάς.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ πήρε την απόφαση να μη κατέβει σε αυτές τις εκλογές ,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι διαλυθήκαμε , προχωράμε μέσα στο φθινόπωρο σε ΣΥΝΕΔΡΙΟ και συνεχίζουμε .
Ο κάθε ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, έχουν την ελεύθερη βούληση να πράξουν ότι επιθυμούν. Ψήφο κατά συνείδηση....
Αυτό θα πράξω και εγώ.
Με τιμή

Φώτης Παπαγεωργίου
Πρώην υποψήφιος Βουλευτής Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
Δήλωση του πρώην υποψήφιου Βουλευτή Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Φώτη Παπαγεωργίου  Δήλωση του πρώην υποψήφιου Βουλευτή Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Φώτη Παπαγεωργίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.