ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ



Μας εξέπληξε ευχάριστα η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, με την απόφασή της να χρηματοδοτεί τις διδακτορικές διατριβές ή περιλήψεις τους όλων των Ηπειρωτών Φοιτητών και Σπουδαστών.
Αν και το ποσό των χιλίων ΕΥΡΩ (1.000Ε) δεν είναι τεράστιο, αλλά για τα σημερινά δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αρκετά υπολογίσιμο, για κάθε διατριβή, αξίζει να συγχαρούμε τη Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλύτερη Εθνική επένδυση είναι αυτή στους νέους επιστήμονές μας.
Ας αποτελέσει ο Δήμος της Ηγουμενίτσας το ηχηρό παράδειγμα για όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Επικράτειας.
Αυτή δε την πρωτοβουλία, καλά θα κάνει η Περιφέρεια Ηπείρου σαν Περιφερειακό Συμβούλιο, να την αγκαλιάσει, αφού ο Δήμος της Ηγουμενίτσας δεν περιορίστηκε με την παραπάνω οικονομική ενίσχυση στους Θεσπρωτούς επιστήμονες, αλλά επεκτάθηκε σ’ ολόκληρη την Ήπειρο.
Χρέος, λοιπόν, όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ηπείρου, να προβάλλουν πλατιά αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου Ηγουμενίτσας, ώστε να τύχουν αυτής της Οικονομικής Ενίσχυσης όλοι οι Ηπειρώτες επιστήμονες, σε όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκονται, σπουδάζουν ή διαβιούν.
Για μια ακόμη φορά, να συγχαρούμε τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Λώλο, με τους άμεσους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Ηγουμενίτσας: Έδωσαν 1.000€ για διδακτορική διατριβή, συγγενή Αντιδήμαρχου
ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.