ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ


Είναι να μη σε πάρει ο κατήφορος.
Αυτό συμβαίνει με τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας (οι υπεύθυνοι θα αποκαλυφθούν δια της Δικαστικής οδού) η οποία, με τιμωρητική διάθεση κατά των Τοπικών ΜΜΕ, που ασκώντας της κριτική, κάνουν το καθήκον τους, προκαλεί με τις σχεδόν καθημερινές παραβάσεις καθήκοντος.
Με την περίπτωση δε των εργασιών επί της οδού 49 Μαρτύρων, ξεπέρασε κάθε έννοια παρανομίας.
Αν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναζητηθεί από τον Δήμαρχο, απολογισμός της δαπάνης που άμεσα ή έμμεσα, διαθέτει για οικονομική ενίσχυση του εργολάβου, θα ξεσηκωθεί η Κοινωνία.
Αν το Δημοτικό Συμβούλιο ζητήσει εξηγήσεις για την ανοχή των εκτός σύμβασης πράξεων ή παραλείψεων του εργολάβου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κάποιοι θα χάσουν τις θέσεις τους.
Όμως το να απαλλάξει ο Δήμος τον εργολάβο από την υποχρέωση να ενημερώσει τους πολίτες για τις όποιες ταλαιπωρίες στις οποίες θα υποβληθούν, εξαιτίας των εργασιών, επειδή αυτό απαιτεί δαπάνη υπέρ των τοπικών ΜΜΕ, για την οποία εκείνος εισπράττει μέσω του προϋπολογισμού, δεν το διανοείται κανείς.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα όσα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αυτός όμως θα αποδειχθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων.
ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.