ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Κύριε Διευθυντά.
Άθελά μου κατέστην αυτήκοος μάρτυρας διαλόγου μιας ομάδας, στην οποία συμμετείχαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι – αξιωματούχοι του Δήμου της Ηγουμενίτσας.
 
Θέμα της συζήτησης, ήταν η εκούσια άρνηση της Δημοτικής Αρχής, να ενημερώνει τους δημότες - πολίτες μέσα από τον τοπικό τύπο και να απαντά στα διάφορα σχόλιά του.
 
Η συζήτηση ήταν ενισχυμένη σε ένταση, πιθανόν και λόγω των αρκετών γύρων παραγγελιών οινοπνευματωδών ποτών.
 
Εκείνο, που μου προκάλεσε έντονα την προσοχή και μετά τον προβληματισμό, ήταν η θέση ενός από τους αξιωματούχους της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την οποία, «το γραφείο τύπου του Δήμου δεν έχει το κατάλληλο προσωπικό»!!!
 
Γι’ αυτό, όπως υποστήριξε, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε το γραφείο τύπου, προσθέτοντας, ότι ο Δήμαρχος, από τη μια δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί και με την ενημέρωση των πολιτών, αφού τον περισσότερο χρόνο του, το διαθέτει στο συνδικαλιστικό όργανο των Δημάρχων, αν δεν απατώμαι το αποκαλούσε ΚΕΔ ή κάτι παρόμοιο, που έχει έδρα τα Ιωάννινα.
 
Από την άλλη, έχει την ατυχία, σύμφωνα πάντα με τη θέση του αξιωματούχου, ο Δήμαρχος, να είναι στη δεινή θέση, που ήταν και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας. Και αυτό γιατί η επιλογή που έκανε στα πρόσωπα που χρησιμοποιεί ως καλοπληρωμένους (η φράση δική του) συμβούλους και συνεργάτες του, ήταν ατυχής. Δηλαδή, διευκρίνισε, ότι του έλαχαν Βαρουφάκηδες και Ζωές.
 
Η απορία μου, λοιπόν, αφού αυτές τις διαπιστώσεις τις ομολογεί μπεκρουλιάζοντας αξιωματούχος του Δημάρχου, υποτίθεται ότι είναι και δική του, όσο και αν χάνει τον χρόνο του στα Ιωάννινα.
 
Γιατί, λοιπόν, δεν προβαίνει στις απαραίτητες αλλαγές του Επιτελείου του, προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή λειτουργία, υπέρ των κατοίκων – δημοτών, των υπηρεσιών του Δήμου;
 
Το κράτος έχει στη διάθεσή του σοβαρά κονδύλια από το ύστερή μας, για να πλαισιώνεται από συμβουλάτορες.
 
Ας αναλογιστεί τις ευθύνες του και ας πάρει τις σωστές αποφάσεις, ακόμη και αν αυτές θα στενοχωρήσουν κάποιους «δικούς» του, με τους οποίους είχε συνάψει πελατειακές σχέσεις, προεκλογικά, με όχι ευκαταφρόνητες αμοιβές.

Υ.Γ. Καλά θα κάνει ο Δήμαρχος να εξετάσει και την νομιμότητα των δελτίων τύπου του αντίστοιχου γραφείου, και όταν κυκλοφορούν χωρίς υπογραφή και όταν υπογράφονται από αναρμόδιους, όπως παρατήρησε συμπότης της παρέας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Κώστας Χρήστου
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.