Με 2-0 επικράτησε ο Θεσπρωτός του Δωτιέα Αγιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με 2-0 επικράτησε ο Θεσπρωτός του Δωτιέα Αγιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το πλατανόφυλλο επικράτησε με 2-0 του Δωτιέα Αγιάς στην Ηγουμενίτσα, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Μάλιστα ο Θεσπρωτός κυριάρχησε απέναντι των σημερινών αντιπάλων του (που ήρθε με απουσίες στην Ηγουμενίτσα) και έφτασε σε μια απόλυτα δίκαιη νικη.
Δύο καλά σουτ σημειώσαμε από το πρώτο ημίχρονο, με τον Παϊτέρη να εξουδετερώνει τις καταπληκτικές προσπάθειες των Μήτση στο 17΄ και Στεφανίδη στα τέλη του ημιχρόνου. 
Οι κιτρινόμαυροι είχαν την πρωτοβουλία, αλλά επί 58 λεπτά δε μπορούσαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.
Σ΄εκείνο το σημείο, ο Τσακάλι, μετά από γύρισμα του Πέντσα υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) και ο Στεφανίδης σκόραρε το τρίτο του φετινό γκολ, νικώντας τον Παϊτέρη.
Ο Θεσπρωτός δεν αρκέστηκε στο 1-0 και προσπάθησε να καθαρίσει το παιχνίδι, μάταια όμως αφού φτάσαμε στο 90' για να φύγει το άγχος από τους γηπεδούχους.
Ο Πέντσας εκτέλεσε από κοντά (φωτό πάνω) τον περτιέρο του Δωτιέα για να κλείσει θεαματικά ο Θεσπρωτός το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, αλλά πέρα από μακρινά σουτ, δε μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά.
Θεσπρωτός (Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μώκος, Σαλταπίδας, Μητσέλος Αλ., Μήτσης, Καρυπιάδης, Νάκος, Σουκρήογλου (76' Λεοντίου), Πέντσας, Τζερεμές (65' Μπίκας), Στεφανίδης.
Δωτιέας (Αλεξούλης): Παϊτέρης Π.Σ., Παππάς (55' Κορλός), Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι, Ιωαννίδης, Ντάκουλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (38'. Καφούσιας), Καρβούνης
 
Με 2-0 επικράτησε ο Θεσπρωτός του Δωτιέα Αγιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Με 2-0 επικράτησε ο Θεσπρωτός του Δωτιέα Αγιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.