ΟΛΗΓ: Ότι δεν έκανε η προηγούμενη διοίκηση σε 2 χρόνια, το έκανε η νέα σε μία εβδομάδα

ΟΛΗΓ: Ότι δεν έκανε η προηγούμενη διοίκηση σε 2 χρόνια, το έκανε η νέα σε μία εβδομάδα


Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας σε 2 χρόνια, το έκανε η νέα διοίκηση σε μία εβδομάδα.

Δεκάδες ρεπορτάζ και παράπονα πολιτών, έφταναν στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, για την απαράδεκτη εικόνα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Ηγουμενίτσας.

 

Τα χορτάρια και τα σκουπίδια, από το πάρκο στο Πάνθεον εώς και το συντριβάνι απέναντι από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας, είχαν μετατρέψει το κέντρο της Ηγουμενίτσας σε ζούγκλα.

Η απάντηση που λαμβάναμε από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΛΗΓ ήταν πάντα η ίδια: "Δεν ανήκει στη δικαιοδοσία μας και δεν μας επιτρέπει το ΤΑΙΠΕΔ να παρέμβουμε".

 

Μέσα σε μία εβδομάδα όμως, η νέα διοίκηση, με εντολή του νέου προέδρου της κ. Νταή, άλλαξε την εικόνα της παραλιακή ζώνης.

Τα χόρτα κοπήκανε, τα δέντρα κλαδεύτηκαν και τα σκουπίδια απομακρύνθηκαν.


Ελπίζουμε πως η νέα διοίκηση θα συνεχίσει με την ίδια λογική, δηλαδή ότι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και πως εκτός από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

Μπράβο στη νέα διοίκηση και ας κοιτάξει λίγο και στο κομμάτι απέναντι από τα Πλατάνια, ειδικά στα επικίνδυνα και τα ανύπαρκτα κάγκελα.
ΟΛΗΓ: Ότι δεν έκανε η προηγούμενη διοίκηση σε 2 χρόνια, το έκανε η νέα σε μία εβδομάδα ΟΛΗΓ: Ότι δεν έκανε η προηγούμενη διοίκηση σε 2 χρόνια, το έκανε η νέα σε μία εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.