Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και διέπραξε κλοπή σε καφενείο στη Λίστα Φιλιατών

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και διέπραξε κλοπή σε καφενείο στη Λίστα Φιλιατών


Συνελήφθη, χθες (06.10.2015) το πρωί στη γέφυρα Βροσίνας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα και κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, εντοπίστηκε ο 38χρονος να κινείται πεζός στη γέφυρα Βροσίνας και μετά από έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.

Επιπρόσθετα, ο 38χρονος κατείχε, μέσα σε σάκο, ένα ρολόι, μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει την 03-10-2015 από καφενείο στη Λίστα Φιλιατών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών ενώ σε βάρος του 38χρονου αλλοδαπού θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης από τη χώρα.

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και διέπραξε κλοπή σε καφενείο στη Λίστα Φιλιατών Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και διέπραξε κλοπή σε καφενείο στη Λίστα Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.