Μια του κλέφτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή σας μέρα

Μια του κλέφτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή σας μέρα (+ΒΙΝΤΕΟ)


Πόσο νομίζατε πως μπορείτε να μας κοροϊδεύετε;

Γράψαμε 10 φορές για τον παράνομο ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων) στο παλιό εργοτάξιο της Εγνατίας, στο Γραικοχώρι.


7 φορές επί Δημαρχίας Κάτσινου και 3 φορές επί της νέας Δημοτικής Αρχής Λώλου.

Μετά από 8 δημοσιεύματα και μία εισαγγελική παρέμβαση, ο κ. Λώλος, διαβεβαίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, ότι ο παράνομος ΣΜΑ έκλεισε οριστικά.


Έλα όμως που για ακόμα μία φορά, αποδείχθηκε, και ψεύτης και ... "κλέφτης" της αλήθειας.

Εκεί που είχαμε δεχθεί την "αλήθεια" του Δημάρχου Ηγουμενίτσας (όχι απαραίτητα του κ. Λώλου), βαλθήκανε να μας απογοητεύσουν και πάλι.

Κάτοικοι της περιοχής του παλιού Γραικοχωρίου, ενημέρωσαν Δημοσιογράφο της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ, το απόγευμα της Τρίτης, πως μηχανήματα του Δήμου Ηγουμενίτσας και απορριμματοφόρα του "νέου" και ξένου εργολάβου, άδειασαν σκουπίδια στον παράνομο ΣΜΑ.


Ο συνάδελφος δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ, Βαγγέλης Αναστασίου (ο οποίος μας έστειλε το βίντεο και τις φωτογραφίες), μετέβη στο σημείο και προφανώς επηρεασμένος από τα ψέμματα του Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Λώλη, πάνω στα δημοσιεύματά μας, δεν έμεινε μόνο στο ρεπορτάζ.

Για να γίνει πειστικός, κατήγγειλε την εμφανή παρανομία και μόλυνση του περιβάλλοντος στην Αστυνομία, άντρες της οποίας κατέγραψαν επιτόπια το γεγονός και όπως είναι υποχρεωμένοι θα προχωρήσουν σε δίωξη κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Να δούμε τι ψέμματα θα απαντήσει και αυτή τη φορά ο Δήμαρχος κ. Λώλος και ο Αντιδήμαρχός του κ. Λώλης και εάν θα πείσει τα Ευρωπαϊκά όργανα, στα οποία θα φτάσει πλέον η υπόθεση.

Το ποιος ΚΛΕΒΕΙ τα χιλιόμετρα ως το ΚΔΑΥ Ιωαννίνων δεν θέλουμε να μας απαντήσει, ας απαντήσει όταν έρθει η ώρα στα αρμόδια δικαστικά όργανα, εμείς ξέρουμε...!

 
Μια του κλέφτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή σας μέρα Μια του κλέφτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή σας μέρα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.