Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3 "ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3 "ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ



Πρόκειται για μία ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει θέματα γύρω από τον ιδιαίτερο ρόλο των υπηρεσιών Προστασίας του Πολίτη (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό Σώμα). Η διάρκεια ορίζεται τα 45 λεπτά. Επίκεντρό της αποτελεί η ανάδειξη της προσφοράς των ανθρώπων που υπηρετούν στα Σώματα Προστασίας του Πολίτη, μέσα από οπτικό υλικό που καταγράφει τα ανθρώπινα στοιχεία (αγωνία, προσπάθεια, απογοήτευση, χαρά, ικανοποίηση) και εντυπωσιακή εικόνα (καταδίωξη, κατάσβεση πυρκαγιάς, διάσωση, άσκηση κλπ).

Περιγραφή επεισοδίου

Ο Κώστας Μπούρης βρίσκεται σε μια νυχτερινή βάρδια της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Παρακολουθεί επιχειρήσεις για την καταστολή της εγκληματικότητας και για τη διάσωση ανθρώπων. 
 
Επίσης, το επιτελείο της εκπομπής ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα και συνάντησε τους λιμενικούς του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών που μάχονται καθημερινά τη λαθροδιακίνηση, ανθρώπων, ναρκωτικών και άλλων παράνομων φορτίων, ενώ κατέγραψε και μεσημβρινή βάρδια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία δεν είναι ήσυχη, καθώς είναι η ώρα των περισσότερων συναγερμών. 
 
Στην ενότητα «Πίσω στο χρόνο» η εκπομπή «θυμάται» το τραγικό δυστύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το ρυμουλκό «Άγιος Γεώργιος», με διηγήσεις συγγενών και αυτοπτών μαρτύρων.
 
ΤΡΙΤΗ  20/10/2015 - 23:00
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3 "ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3 "ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.