Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος φιλική συνάντηση με τους Χρυσόστομο Δήμου Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, Γεώργιου Καλλίδη Πρόεδρο Πανηπειρωτικού Συλλόγου Καίρου και Δημήτριο Βάρνα Πρόεδρο Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας. Από μέρους της Πανηπειρωτικής παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Δόσης, ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Κολιούσης και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Ζέκης.
 
Συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την Ηπειρωτική αποδημία στο εσωτερικό και εξωτερικό, εστίασαν σε καίρια θέματα που απασχολούν την Ιδιαίτερη πατρίδα μας την Ήπειρο και αποφάσισαν μια στενότερη επαφή και συνεργασία με σκοπό την βοήθεια και επίλυση διάφορων θεμάτων σχετικών με την αποδημία, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη της Ηπείρου.
Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.