Η Εθελοντική Ομάδα Φιλιαταίων Γυναικών συγκέντρωσε ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα για τους πρόσφυγες και για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Η Εθελοντική Ομάδα Φιλιαταίων Γυναικών συγκέντρωσε ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα για τους πρόσφυγες και για την "Κιβωτό του Κόσμου"


Η Εθελοντική Ομάδα Φιλιαταίων Γυναικών, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν ρούχα ,τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη και βοήθησαν, να πραγματοποιηθεί η αποστολή ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ στην Ειδομένη Κιλκίς, το Σάββατο 24 Οκτώβρη!!!
 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Φιλιατών, τον Δήμαρχο κ Σπύρο Παππά, τον Αντιδήμαρχο Πέτρο Κατσάρη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα, για την παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου προκειμένου να μεταβούμε στην Ειδομένη. Τα καταστήματα Φιλιατών, τις Φιλιαταίες και τους Φιλιαταίους, που αγκάλιασαν, με πολύ αγάπη, την προσπάθεια αυτή, για τους συνανθρώπους μας, που αυτήν την χρονική στιγμή είναι πρόσφυγες και περιπλανώμενοι !!!
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν !!! 
Όταν μπορούμε και όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα τους προσφέροντάς τους, αγάπη και θαλπωρή!!!
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!!!!

 
Σημαντική επίσης ήταν η αποστολή της Εθελοντικής Ομάδας των Φιλιαταίων Γυναικών, την ίδια μέρα κατά την επιστροφή από την Ειδομένη, στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων όπου φιλοξενούνται 60 παιδιά, προσφέροντας, αρκετά πακέτα ρούχων, και είδη καθαριότητας .
 
Η Εθελοντική Ομάδα Φιλιαταίων Γυναικών, θα είναι παρούσα και για επόμενες αποστολές όπου και όποτε ζητηθεί!!! 
 
Η Εθελοντική Ομάδα Φιλιαταίων Γυναικών συγκέντρωσε ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα για τους πρόσφυγες και για την "Κιβωτό του Κόσμου" Η Εθελοντική Ομάδα Φιλιαταίων Γυναικών συγκέντρωσε ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα για τους πρόσφυγες και για την "Κιβωτό του Κόσμου" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.