Σειρά από μπλόκα σε διάφορα σημεία της Θεσπρωτίας ετοιμάζουν οι αγρότες Η συνάντηση των αγροτοκτηνοτρόφων στη Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σειρά από μπλόκα σε διάφορα σημεία της Θεσπρωτίας ετοιμάζουν οι αγρότες
Η συνάντηση των αγροτοκτηνοτρόφων στη Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Χωρίς την αναμενομένη συμμετοχή παραγωγών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο θέατρο Καρκαμίσι στη Παραμυθιά, η ανοιχτή συνάντηση των αγροτοκτηνοτρόφων υπό την αιγίδα του κτηνοτροφικού συλλόγου Θεσπρωτίας.

Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν εκπρόσωποι από πανελλήνια όργανα παραγωγών, όπως ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων και η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτοκτηνοτρόφων.

Η ατζέντα αφορούσε το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον της συνάντησης μονοπώλησαν οι κινητοποιήσεις του παραγωγικού κόσμου. Από κοινού αποφασίστηκε η συμμετοχή των αγροτοκτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα την ημέρα που θα περάσουν από την βουλή τα νέα μέτρα καθώς και μια σειρά από μπλόκα σε διάφορα σημεία της Θεσπρωτίας σε σημεία και ημερομηνίες που θα κοινοποιηθούν σύντομα.

Σε δήλωση της η προεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα, μεταξύ άλλων ανέφερε: "Θέλω ευχαριστώ τον κ. Γεράσιμο Λιωλη που εκπροσώπησε την ΠΕΚ τον κ. Γιώργο Διδαγγελο που εκπροσώπησε τον ΣΕΚ τον κ. Ταξιάρχη Μπρουβα από τον σύνδεσμο Αγελαδοτροφων πρεβεζας φιλιπιαδας, τον κ. Κωνσταντίνο Τοπα που εκπροσώπησε την ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλογων Θεσσαλίας, την ομοσπονδία για την στήριξη που έδωσαν σήμερα για την Θεσπρωτία κ ιδιαίτερα τον προεδρο κύριο Παλασκα. Το μήνυμα είναι κοινό όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι κ αντιστεκόμαστε σε ένα πράγμα. Θέλουμε να παράγουμε κ θέλουμε να ζήσουμε αντιστεκόμαστε στον θάνατο μας... Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε"

Δείτε στο βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την συνάντηση των αγροτοκτηνοτρόφων
 
Σειρά από μπλόκα σε διάφορα σημεία της Θεσπρωτίας ετοιμάζουν οι αγρότες Η συνάντηση των αγροτοκτηνοτρόφων στη Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Σειρά από μπλόκα σε διάφορα σημεία της Θεσπρωτίας ετοιμάζουν οι αγρότες Η συνάντηση των αγροτοκτηνοτρόφων στη Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.