Με τη συνδρομή της Περιφέρειας, Ηπειρωτικές επιχειρήσεις κάνουν "άνοιγμα" στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας, Ηπειρωτικές επιχειρήσεις κάνουν "άνοιγμα" στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας

https://artfixmag.files.wordpress.com/2012/10/riyadh-saudi-arabia-cars-freeway1.jpg
 
H Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της για την προώθηση του εξωστρεφούς προσανατολισμού των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία και συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga της Κολωνίας, ήδη προετοιμάζεται η συμμετοχή της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, στην έκθεση "Foodex Saudi" που θα πραγματοποιηθεί στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από 17 έως 20 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια από την Ήπειρο για την "είσοδο" επιχειρήσεων στην Αραβική αγορά και για το λόγο αυτό επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, θα φιλοξενηθούν οι εξής επιχειρήσεις:

ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε. (Βιολογικά φρούτα και λαχανικά), Μονολίθι (ζυμαρικά), Αγροτικός Συνεταιρισμών Ακτινιδίων Άρτας, Ελιές "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" Άρτας, ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε. Τυροκομικά, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων "Γκίκας" Θεσπρωτίας, Αρωματικά φυτά και βότανα "Κομίνης" Θεσπρωτίας, Ελαιόλαδο Unique Άρτας, ΜΠΑΦΑΣ Α.Ε.Τ Τυροκομικά, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., KROP φρούτα, "Σιαπλαούρας" αρνιά.
Με τη συνδρομή της Περιφέρειας, Ηπειρωτικές επιχειρήσεις κάνουν "άνοιγμα" στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας Με τη συνδρομή της Περιφέρειας, Ηπειρωτικές επιχειρήσεις κάνουν "άνοιγμα" στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.