Δωρεά υγειονομικού υλικού στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς από τον Σύλλογο Ελληνογερμανικής Φιλίας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς από τον Σύλλογο Ελληνογερμανικής Φιλίας (+ΒΙΝΤΕΟ)


 
Σε δωρεά μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού προς το στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς, προχώρησε ο Σύλλογος Ελληνογερμανικής Φιλίας Menden με μέλη Γερμανούς και Έλληνες πολίτες της Γερμανίας.

Το πρωί του Σαββάτου, αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από μέλη του ΔΣ, βρέθηκαν στο κέντρο υγείας όπου και παρέδωσαν την προσφορά τους, που συγκέντρωσαν τους προηγούμενους μήνες.

«Όλα ξεκίνησαν όταν μου τηλεφώνησε κλαίγοντας η κόρη μου και μου ζήτησε να βοηθήσουμε το κέντρο υγείας Παραμυθιάς, αφού δεν είχε ούτε τα βασικά…» ανέφερε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνογερμανικής Φιλίας Menden, Ιωάννης Σουλιώτης με καταγωγή το Ζερβοχώρι Παραμυθιάς, ενώ τα μέλη του ΔΣ δηλώσαν μεταξύ άλλων χαρούμενοι και συγκινημένοι που κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτή την δράση.

Στον χαιρετισμό του, ο διευθυντής του κέντρου υγείας Βασίλειος Χρήστου, σημείωσε πως οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τόνισε πως ελπίζει να βρει μιμητές και από τοπικούς φορείς και συλλόγους. «Ο τομέας της υγείας πλήττεται από την οικονομική κρίση με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλειος Χρήστου, ο όποιος ευχαριστώντας τον Σύλλογο, δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο από την ποσότητα της δωρεάς όσο και από την ταχύτητα δράσης του συλλόγου.

«Ανάμεικτα συναισθήματα με διακατέχουν διότι από την μια έχω βαθύτατη θλίψη που η χώρα του Ιπποκράτη βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και από την άλλη με ευχαρίστηση βλέπω την κινητοποίηση του Συλλόγου Ελληνογερμανικής Φιλίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιατρός και πρώην Δήμαρχος Παραμυθιάς Ευάγγελος Κάτσιος.

Η συνέχεια δόθηκε στο Δημαρχείο όπου η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, υποδέχτηκε την αποστολή του συλλόγου Ελληνογερμανικής Φιλίας Menden τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους. « Η χώρα που δίδαξε στην οικουμένη την Δημοκρατία την Ελευθέρια και τον Πολιτισμό, δυστυχώς χρειάζεται την φιλανθρωπία, ωστόσο βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση.

Δείτε στο βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί, τι συνέβη το πρωί του Σαββάτου στη Παραμυθιά.
 
Δωρεά υγειονομικού υλικού στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς από τον Σύλλογο Ελληνογερμανικής Φιλίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Δωρεά υγειονομικού υλικού στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς από τον Σύλλογο Ελληνογερμανικής Φιλίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.