Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας συντρόφια... (+ΒΙΝΤΕΟ)

Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας συντρόφια... (+ΒΙΝΤΕΟ)


Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, ότι πιστεύουμε ακράδαντα, πως ο Αντρέας Νταής, είναι η καλύτερη πολιτική επιλογή, για τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Αλλά δεν παύει να είναι πολιτική επιλογή.

Όμως, στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, σε συνέντευξή του, διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους πως οι επιλογές των προσώπων για τη διοίκηση σε οργανισμούς του δημοσίου, όπως ο ΟΛΗΓ και το Νοσοκομείο Φιλιατών, θα γίνουν με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια και όχι πολιτικά.

Ένα μήνα όμως μετά, διαψεύσθηκε πανηγυρικά, με την τοποθέτηση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Αντρέα Νταή, στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Δημοσιεύουμε το παρών κείμενο και για να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Νταή, για το καλό του τόπου μας, αλλά και για να μην νομίζουν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ πως τρώμε κουτόχορτο.

"Αλλάζουμε το παλιό, με το δικό μας παλιό"

Ίσως πρέπει και να μετονομαστεί κάποια πλατεία, προς Παραμυθιά πλευρά, σε πλατεία Κλαυθμώνος...


Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας συντρόφια... (+ΒΙΝΤΕΟ) Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας συντρόφια... (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.