ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

✦ καλεί -με αφορμή τη έναρξη της νές σχολικής χρονιάς - τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους που απειλούνται από την εφαρμογή των μνημονιακών νόμων (νέο ενιαίο μισθολόγιο - κατάργηση επιδομάτων - αξιολόγηση - ωράριο).

✦ εκφράζει την ανησυχία του για τα προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων του Νομού μας, τις ελείψεις σε προσωπικό (10 - 12 κενά) και ιδιαίτερα την υποστελέχωση και παραμέληση της ειδικής αγωγής.

✦ Επισημαίνει προς τη διοίκηση της δευτεροβάθμιας τους κινδύνους που προκαλούνται από παράτυπες διαρροές μαθητικού πληθυσμού από ορισμένες σχολικές μονάδες προς κάποιες άλλες με αποτέλεσμα οι πρώτες να συρρικνώνται και οι δεύτερες να υποβαθμίζονται από τον μεγάλο αριθμνό μαθητών και τις πολυπληθείς τάξεις.

✦ δηλώνει την αλληλεγγύη του στις σχολικές καθαρίστριες που παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτες και απαιτεί την επαναπρόσληψή και μονιμοποίησή τους, αφού καλύπτουν πάγιες ανάγκες.

✦ εγκρίνει ψηφίσματα συμπαράστασης για τους διωκόμενους εκπαιδευτικούς της Σάμου και τους διοικητικούς υπαλλήλους στα Πανεπιστήμια που διώκονται ποινικά για τους συνδικαλιστικούς τους αγώνες.

✦ Προγραμματίζει Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ προς τα τέλη του μήνα και για αυτό ορίζει την επόμενη περίοδο ως χρόνο ενημερωσης και επικοινωνίας των μελών του ΔΣ με τους συναδέλφους στα σχολεία.

Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο Πρόεδρος
Καραπάνος Ευάγγελος

Ο Γραμματέας
Μητσέλος Σπύρος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.