Elaine Gregory: Από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας στην κορυφή της Αμερικής


Elaine Gregory: Από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας στην κορυφή της Αμερικής

http://www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/b3950508862bcb456c177fbe815d8f6c_XL.jpg

Από την Ελλάδα έφυγε σε μικρή ηλικία, αλλά στις ΗΠΑ πάει από το καλό στο καλύτερο η Elaine Gregory από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

https://pbs.twimg.com/media/CDEVWtGWgAAMbvn.jpg
Η ωραία Ελένη του Miami Beach αποτελεί άλλη μια περίπτωση λαμπρού νιάτου με ελληνικό αίμα και ταμπεραμέντο που μας βγάζει ασπροπρόσωπους εκεί στα ξένα. Γιατί μπορεί να μην έχει γεννηθεί σε ελληνικό έδαφος, αλλά τιμά βαθιά τις ρίζες της, τις οποίες μνημονεύει σε κάθε ευκαιρία. «Οι γονείς μου είναι από την Ήπειρο. Ως παιδί πέρασα όλα τα καλοκαίρια μου στο χωριό μας, τη Νέα Σελεύκεια, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα» λέει.


Ως ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του διάσημου πρακτορείου μοντέλων Wilhelmina, εκπροσωπεί το απόλυτο πρότυπο ελληνικής ομορφιάς. Οι σπουδαίες αναλογίες της αποτελούν ένα δώρο δοσμένο απλόχερα από τη φύση και τα γονίδιά της. «Ως μοντέλο καλλιεργώ συνειδητά ένα φυσικό και υγιές προφίλ. Ο τρόπος ζωής μου βασίζεται στην υγιεινή διατροφή και στην άσκηση» δηλώνει συμπληρώνοντας: «Όλα πάνω μου είναι φυσικά. Καμία προσθετική, κανένα εμφύτευμα, κανένα τεχνητό μαύρισμα, ούτε καν τεχνητά νύχια. Η φυσική ομορφιά είναι το πρότυπο που θέλω να περάσω τόσο στα νέα κορίτσια όσο και στις γυναίκες και, πιστέψτε με, ως τάση είναι αρκετά σπάνια στις μέρες μας».

Η Ελένη τον τελευταίο καιρό κατοικεί στο Μiami Beach και ως κλασικό κορίτσι της παραλίας σε κάθε ευκαιρία βάζει το μαγιό της και κατεβαίνει στη θάλασσα για να «ρουφήξει» ήλιο – κλασική Ελληνίδα.

Πάνω απ’ όλα, όμως, πολυπράγμων, αφού το μόντελινγκ δεν είναι η μοναδική της ενασχόληση. Η Ελληνοαμερικανίδα έχει δύο Bachelor στο fashion merchandising και στο retail marketing, πράγμα που σημαίνει πως μελλοντικά θα μπορούσε να γίνει μια επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας.


Ωστόσο, το πάθος της παραμένει άλλο. «Ξεκίνησα να χορεύω από τότε που ήμουν 3 ετών. Στα 5 μου συμμετείχα ήδη σε διαγωνισμούς. Ήμουν πολύ καλή. Στα 15 μου άρχισα να κάνω χορογραφίες και να σχεδιάζω χορευτικά κοστούμια. Σπούδασα μπαλέτο, τζαζ, tap, hip-hop και κλακέτες, στις οποίες έχω αδυναμία!».
Ο χορός, όμως, δεν είναι η μόνη δραστηριότητα με την οποία εκτονωνόταν. Ως το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια, ανάμεσα σε δύο γιους, έμαθε τα μυστικά της μπάλας από μικρή, ενώ, όπως λέει, δε σταμάτησε ποτέ να παίζει με την μπάλα και να χορεύει.
Elaine Gregory: Από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας στην κορυφή της Αμερικής Elaine Gregory: Από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας στην κορυφή της Αμερικής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.