Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στη μεγαλύτερη στον κόσμο Διεθνή Έκθεση Τροφίμων "Αnuga" στη Γερμανία (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο  Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στη μεγαλύτερη στον κόσμο Διεθνή Έκθεση Τροφίμων "Αnuga" στη Γερμανία (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στη μεγαλύτερη στον κόσμο Διεθνή Έκθεση Τροφίμων "Αnuga" που πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. 
Διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο COLOGNE EXHIBITION CENTRE κάθε δεύτερη χρονιά. 


Με δέκα εξειδικευμένα εμπορικές εκθέσεις σε 10 αίθουσες και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, η Anuga είναι το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών και δίνει τον τόνο μελλοντικών εξελίξεων στο χώρο.


Οι εκπρόσωποι του Σύλλογου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου και τον αντίστοιχο Υπουργό της Γερμανίας, αλλά και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.


Χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν και γεύτηκαν τα ψάρια της Θεσπρωτίας, από 8 επιχειρήσεις του Νομού, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ δεκάδες ήταν και τα ΜΜΕ που ζήτησαν και πήραν συνεντεύξεις, κάνοντας γνωστό το φρέσκο ψάρι της Θεσπρωτίας σε όλη την επικράτεια της Γερμανίας .


Επίσης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σε εστιάτορες της Γερμανίας, στο τεράστιο εστιατόριο εντός της έκθεσης, με γεύσεις από Ελλάδα, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα, ειδικά τη τσιπούρα και το λαυράκι.

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στη μεγαλύτερη στον κόσμο Διεθνή Έκθεση Τροφίμων "Αnuga" στη Γερμανία (+ΒΙΝΤΕΟ) Κέρδισε τις εντυπώσεις ο  Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στη μεγαλύτερη στον κόσμο Διεθνή Έκθεση Τροφίμων "Αnuga" στη Γερμανία (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.