Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 (+ΒΙΝΤΕΟ)


Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Sky is the limit

Αιχμάλωτο κράτησε το Θεσπρωτό ο Εθνικός Φιλιππιάδας, αναγκάζοντάς τον σε νέα οδυνηρή ήττα με 1-0. 
Οι κιτρινόμαυροι δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω στα 2/3 του αγώνα (αποβολή του Τσακανίκα στο 27΄με δεύτερη κίτρινη) και παρ΄όλο που είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δε μπόρεσαν να βρουν σκορ. 
Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και σε αυτό συνέβαλε και η πολύ άσχημη κατάσταση του λασπερού αγωνιστικού χώρου του Σταδίου. 
Ο Θεσπρωτός, πέρα από μια φάση με το Μπίκα μετά από πάσα του Στεφανίδη, δε κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Μπαντή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το μυαλό τους κυρίως στην άμυνα, ειδικά δε μετά την απώλεια του Τσακανίκα.
Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν κάποιες αξιολογες τελικές προς την εστία, με τα σουτ των Μητσέλο, Σουκρήογλου και Γεωργίου.
Ο Θεσπρωτός πίεζε για ένα γκολ, αλλά κόντρα στη ροή το πέτυχε τελικά ο Εθνικός.
Ο Χρηστόγιαννης με φάουλ-βολίδα στο 66' από τα 30 περίπου μέτρα, νίκησε τον Κωνσταντάκο κι έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.
Ο Θεσπρωτός είχε την πιο μεγάλη του φάση με κεφαλιά του Κοζάκης στο 67' που έφυγε άουτ. 
Στο 70΄ ο Μπίκας έπιασε εξαιρετικό σουτ, αναγκάζοντας τον Μπαντή σε εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ.Από κει και πέρα οι κιτρινόμαυροι έψαξαν απεγνωσμένα για κάποιο γκολ, αλλά απέναντί τους βρήκαν μια πολύ καλά στημένη άμυνα.
Οι της Φιλιππιάδας έκλεισαν όλους τους χώρους προς την εστία τους και τελικά δικαιώθηκαν, πανηγυρίζοντας μια άξια νίκη μέσα στην Ηγουμενίτσα.
To τελικό αποτέλεσμα σκόρπισε απογοητεύση στους φίλους του Θεσπρωτού, που είδαν την ομάδα τους να χάνει ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιζε για πάνω απο 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω.
Θεσπρωτός (Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Μώκος (67' Κοζάκης), Πανταζής (70΄ Σαλταπίδας), Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Α., Σουκρήογλου, Γεωργίου, Στεφανίδης, Τζερεμές (60' Λεοντίου), Μπίκας
Εθνικός Φιλιππιάδας (Μαγκάκης): Μπάντης, Χρηστόγιαννης, Κόμνος, Γιαννούλης (51' Νικολαϊδης), Μαλλάτος, Λέντζος, Κολιάκης (92΄ Ανδρικόπουλος), Τσακανίκας, Παπαρούνας(75' Ρακόπουλος), Γήτας, Λάππας
 
Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 (+ΒΙΝΤΕΟ)  Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.