ΑΕ Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 1-1 (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 1-1 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες η ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό, σ΄ ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 35΄ με σκόρερ τον πρώην παίκτη των γηπεδούχων, Στέλιο Τζερεμέ. Στο β΄ μισό του αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε, στάθηκε άτυχη καθώς είχε -συνολικά- τα τρία δοκάρια, αλλά λίγο πριν το τέλος (85΄) κατάφερε να σκοράρει με τον Σωκράτη Ευαγγέλου και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα, η Αρτινή ομάδα θα μπορούσε να «κλέψει» ακόμη ένα παιχνίδι στις καθυστερήσεις, αλλά ο Καβαλλάρης αφύλακτος με κεφαλιά από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα, μετά από σέντρα του Λάμπρου, η κεφαλιά του Μπουσινάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντάκη. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Καπετάνου έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Θεσπρωτού και στο 5΄ το πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων στον αγώνα με τον Τζερεμέ, έβγαλε σε κόρνερ ο Καραγκούνης. Στο 14΄ το σουτ του Ευαγγέλου μπλόκαρε ο Κωνσταντάκης και στο 23΄ μετά από κόρνερ του Τζερεμέ, ο Μήτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μετά από φάουλ του Καπετάνου στο 25΄, ο Τζημογιάννης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καπετάνου από το ημικύκλιο στο 29΄. Λίγα λεπτά μετά, στο 35΄ ο Θεσπρωτός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν αρχικά ο Αγκιούν Σουκρήογλου σούταρε, με τον Δημητρίου να διώχνει και ο Τζερεμές που πήρε το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα με νέο σουτ στα δίχτυα των γηπεδούχων. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Θεσπρωτού πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο β΄ μισό της συνάντησης η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε αρκετά τους φιλοξενούμενους, παίζοντάς τους στο μεγαλύτερο κομμάτι του ημιχρόνου στο μισό γήπεδο. Στο 51΄ ο Γυφτοκώστας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Μπουσινάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Μπίκας του Θεσπρωτού θα μπορούσε να «καθαρίσει» τον αγώνα, όταν βρέθηκε μόνος του στην περιοχή από πλάγια θέση, αλλά ο Καραγκούνης έδιωξε το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού της ομάδας της Ηγουμενίτσας. Στο 61΄ ήρθε το δεύτερο δοκάρι για την Αρτινή ομάδα, όταν ο Μπουσινάκης έκανε τη σέντρα και ο Ευαγγέλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 65΄ οι Αρτινοί είχαν τρίτο οριζόντιο δοκάρι και πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Τζημογιάννη μετά από φάουλ του Μπουσινάκη. Στο 73΄ ο Μπουσινάκης με ωραία εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κωνσταντάκη να πέσει και να αποκρούσει την μπάλα και στο 75΄ ο Χούσος από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο 83΄ ο Χούσος έκανε νέο σουτ, αλλά η μπάλα κάπου βρήκε την τελευταία στιγμή και πέρασε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά (85΄) από αυτή τη φάση ήρθε το 1-1, όταν ο Παπανίκου έκανε τη σέντρα και ο Ευαγγέλου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κωνσταντάκη. Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα ο Γεωργίου με μακρινό φάουλ είδε τον Καραγκούνη να διώχνει στη γωνία του. Στο 95΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς, όταν μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Τζημογιάννης έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Καβαλλάρη κι αυτός από τα δύο μέτρα με νέα κεφαλιά αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Έτσι έμεινε το 1-1, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να έχει δεύτερη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (η άλλη το εντός έδρας 0-0 με τον Εθνικό Φιλιππιάδας) και τον Θεσπρωτό να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Αρκετά λάθη -τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του σκορ- από το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Λάθη τα οποία εκνεύρισαν σε ορισμένες περιπτώσεις παίκτες και φιλάθλους, με αποτέλεσμα στο τέλος να υπάρχουν παράπονα κυρίως από την μεριά της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Γήπεδο: Αγίων Αναργύρων Άρτας

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος Βασίλειος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Κακατσίδης Γρ. (Αιτ/νίας), Μπάρκας Παν. (Πρέβεζας)

Παρατηρητής διαιτησίας: Κωνσταντάκης Κων. (Αχαΐας)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκούνης, Παπανίκου, Λάμπρου, Τζημογιάννης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (60΄ Βασίλιεβιτς), Δημητρίου (76΄ Μάλλιος), Ευαγγέλου, Μπουσινάκης, Καπετάνος (46΄ Καβαλλάρης).

Θεσπρωτός (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκης, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Α., Σουκρήογλου, Νάκος, Στεφανίδης (88΄ Σαλταπίδας), Τζερεμές (64΄ Γεωργίου), Μπίκας (71΄ Καρυπιάδης).
ΑΕ Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 1-1 (+ΒΙΝΤΕΟ)  ΑΕ Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 1-1 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.