Η ΚΑΕ Παραμυθιά, αποκαλύπτεται (+ΒΙΝΤΕΟ) 104 αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχουν στα 5 τμήματα της

Η ΚΑΕ Παραμυθιά, αποκαλύπτεται (+ΒΙΝΤΕΟ)
104 αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχουν στα 5 τμήματα της
 
 
104 αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχουν στα 5 τμήματα της ΚΑΕ Παραμυθιά, η οποία είναι και ο πολυπληθέστερος σύλλογος του Δήμου Σουλίου. 
Ιδικά φέτος το βάρος έπεσε στις ακαδημίες της ομάδας, αφού αφενός η αντρική ομάδα στελεχώθηκε από αθλητές του εφηβικού τμήματος, αφετέρου δημιουργήθηκαν και τα τμήματα baby basket με παιδιά γεννημένα το 2009 αλλά και τμήμα κορασίδων.

Για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, το ΔΣ έδωσε τα ηνία της προπόνησης στον coach Τάσο Καραδήμα, με περγαμηνές τόσο σε αντρικές ομάδες όσο και σε ακαδημίες.

Μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο ήταν ο χαμός ενός φίλου αλλά και ενός ακούραστου εργάτη της ομάδας που έφυγε πρόσφατα άδικα από την ζωή, του αντιπροέδρου Μάκη Μπαμπά, που χωρίς τις προσπάθειες και το όραμά του, ο σύλλογος δεν θα ήταν όπως όλοι τον γνωρίζουμε σήμερα. Την θέση του αντιπρόεδρου της ανέλαβε ο Δημήτρης Μαμούρης ο οποίος συμμετείχε στην διοίκηση της ομάδας στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της.

Η ΚΑΕ Παραμυθιά προσπαθεί φέτος να ανταγωνιστεί ομάδες με μεγαλύτερο budget, αφού τα οικονομικά της έσοδα στηρίζονται κυρίως σε δωρεές από επιχειρήσεις και από φίλους της ομάδας, ενώ παρατηρείται το τραγικό, να πληρώνει κατά καιρούς την ομοσπονδία, αντί να επιχορηγείται από αυτή. Οι επιχορηγήσεις που δέχεται από τον Δήμο κάθε 2 χρόνια, είναι μεν ένα σημαντικό βοήθημα, ωστόσο είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα έξοδα που υπάρχουν για την στελέχωση των 5 τμημάτων και κατ’ επέκταση στην προσφορά του συλλόγου στην τοπική κοινωνία. 
Οπότε η τοπική κοινωνία, θα πρέπει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί την ΚΑΕ, είτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα διαφήμισης επιχειρήσεων, είτε με την παρουσία όλων μας στο γήπεδο και στους αγώνες της, έτσι ώστε η ΚΑΕ να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της.

ΔΣ, προπονητής και αθλητές, μίλησαν στην κάμερα της paramythia-online.gr, για τις υποδομές, τους στόχους, τα οικονομικά αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Η ΚΑΕ Παραμυθιά, αποκαλύπτεται (+ΒΙΝΤΕΟ) 104 αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχουν στα 5 τμήματα της Η ΚΑΕ Παραμυθιά, αποκαλύπτεται (+ΒΙΝΤΕΟ)  104 αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχουν στα 5 τμήματα της Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.