Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς

Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς

 
 
Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς συμμετείχε στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών που διεξήχθη στις 08/11/2015 εκπροσωπούμενος από τους παρακάτω 6 αθλητές:

ΓΩΓΟΣ Σπυρίδων, ΓΙΑΓΚΑΣ Φώτιος, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ευάγγελος, ΤΣΑΡΚΟΒΙΣΤΑΣ Χρήστος, ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ Θωμάς και ΦΡΑΝΤΖΕΛΑΣ Θεόδωρος τους οποίους συγχαίρουμε ιδιαιτέρως αφού όλοι συμμετείχαν με επιτυχία στον Μαραθώνιο δρόμο και βίωσαν την χαρά του τερματισμού τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο αποτέλεσμα της πολύμηνης κοπιαστικής τους προετοιμασίας.

Εφέτος η δύσκολη διαδρομή των 42,195 μέτρων του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών (χαρακτηρίζεται ως μία από τις δυσκολότερες παγκοσμίως λόγω των έντονων ανηφορικών κλίσεων που έχει) σε συνάρτηση με την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία που ξεπέρασε τους 22 βαθμούς κατέστησε το έργο των Μαραθωνοδρόμων πολύ δύσκολο κι επίπονο.

Αυτή η συνεχής τα τελευταία έτη παρουσία αθλητών μας στο τόσο επίπονο άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου, μας κρατούν υψηλό το φρόνημα και τιμούν τον Σύλλογο μας αλλά και την πόλη της Παραμυθιάς.
 
Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.