ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κάνουν έξωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κάνουν έξωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας


http://www.902.gr/sites/default/files/Media/20150714/ergatiko-kentro-thesprotias.jpg

Η Διοίκηση του ΕΚΘ καταδικάζει και καταγγέλλει, την αντεργατική – αντισυνδικαλιστική απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΟΑΕΔ, να σταματήσει την επιχορήγηση για την κάλυψη δαπανών στέγασης του ΕΚΘ, με το πρόσχημα ότι τα μέλη του δεν υπερβαίνουν τα πεντακόσια.

Καταγγέλλουμε επίσης ως απαράδεκτη, την καθυστέρηση καταβολής των ενοικίων για παραπάνω από 20 μήνες και απαιτούμε από την Διοίκηση του ΟΑΕΔ την άμεση καταβολή τους στον ιδιοκτήτη του χώρου που στεγάζεται η οργάνωση μας.

Γίνεται ολοφάνερο, ότι η κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή το νέο συνδικαλιστικό νόμο, που στόχο έχει να βάλει περαιτέρω εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων και την συνδικαλιστική δράση πριν καν το φέρει για ψήφιση στην βουλή. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στα συνολικότερα πλαίσια και τις επιδιώξεις για περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης, όπως και οι απολύσεις στην Αρχαιολογία Αρτας του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Άρτας και του Προέδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων Άρτας.

Υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση και την Διοίκηση του ΟΑΕΔ, ότι οι επιχορηγήσεις προς τα Εργατικά Κέντρα και τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις είναι παρακρατημένες εισφορές των εργαζομένων και τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να προχωρήσουν στην έξωση του ΕΚΘ από τον χώρο που στεγάζεται.

Καλούμε τα Σωματεία της δύναμης του ΕΚΘ και τους εργαζόμενους του νομού σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα έτσι ώστε εάν, κυβέρνηση και ΟΑΕΔ επιχειρήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, να πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.

Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα όλης της χώρας και όλες τις Συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταδικάσουν την αντεργατική – αντισυνδικαλιστική και απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ. Και της για δεύτερη φορά Κυβέρνησης της αριστεράς.
Η Διοικηση του ΕΚΘ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κάνουν έξωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κάνουν έξωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.