Ιατρικές συμβουλές από τον Θεσπρωτό γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ιατρικές συμβουλές από τον Θεσπρωτό γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.sportrauma.gr/images/chissas.jpg

 Ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας, δίνει ιατρικές συμβουλές στους μετέχοντες στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και Μαραθώνα, την υποστήριξη της Περιφέρειας και με μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

 

Ο δρ. Διονύσιος Χίσσας
Ο κ. Διονύσιος Π. Χίσσας γεννήθηκε στις 20-02-1971 στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε το 1988 από το 1ο λύκειο Ηγουμενίτσας. Είναι παντρεμένος με την Βεατρίκη Τάχια, και έχει δύο παιδιά.

Είναι ειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην Αρθροσκοπική χειρουργική ώμου, γόνατος, στις ολικές αρθροπλαστικές, και στην τραυματολογία.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλεβε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής. Έχει μετεκπαιδευθεί στο αντικείμενο των αθλητικών κακώσεων στο St.Josef Hospital του Essen της Γερμανίας καθώς και στο Royal Liverpool and Broadgreen University Hospitals της Αγγλίας..

Είναι επικεφαλής του Αθλητιατρικού Κέντρου ΣΕΓΑΣ που εδρέυει στον Αγ. Κοσμά και συγκεκριμένα στις Εθνικές Ομάδες Στίβου.
Ιατρικές συμβουλές από τον Θεσπρωτό γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Ιατρικές συμβουλές από τον Θεσπρωτό γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.